ΓΗΠΕΔΟ: Φέρτε αυτή την βοηθό διαιτητή να πέσουν τα… τσιμέντα!

Με αυτή τη βοηθό διαιτητή εάν είσαι παίκτης είναι απόλυτα φυσιολογικό να βρίσκεσαι συνέχεια εκτεθειμένος για να σε βγάζει… οφσάιντ! Αναφερόμαστε φυσικά στην Βραζιλιάνα μοντέλο, Ντένις Μπουένο, η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην πατρίδα της και το ανέβασε σε… τοπ επίπεδο.

Η Βραζιλιάνα καλλονή σφύριξε στο φιλικό παιχνίδι της Desire με την Σπόρτινγκ φορώντας ένα λευκό φανελάκι που ήταν άκρως αποκαλυπτικό, με το εντυπωσιακό να είναι πως ακόμα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές «έχασαν τη μπάλα» με την παρουσία της πάνω στο χορτάρι.

Όλοι έχουν την προσοχή τους στην σέξι βοηθό, που θέλει να νιώθει ελεύθερη την ώρα του ματς και για αυτό το λόγο δεν φοράει σουτιέν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και αν πέσει και βροχούλα… χαράς ευαγγέλια για παίκτες, προπονητές και κόσμο!

Ντενίς Μπουένο, λοιπόν και τα μυαλά στα… μπλέντερ! Και μετά, άντε να έχεις μάτια για… μπάλα με τέτοια καυτή βοηθό διαιτητή, που δεν επιτρέπει σε άνθρωπο να παρακολουθήσει τα παιχνίδια στα οποία βρίσκεται, για τον πιο πάνω απλό λόγο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.