Συναυλία στα κατεχόμενα θα δώσει ο ατάλαντος Μπομπ Γκέλντοφ

Συναυλία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ετοιμάζεται να δώσει την Παρασκευή ο Αγγλοεβραίος μουσικός και ακτιβιστής Μπομπ Γκέλντοφ. Σύμφωνα με αναφορές στα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, η συναυλία του Γκέλντοφ και του συγκροτήματός του, που φέρει την επωνυμία «Boomtown Rats», θα πραγματοποιηθεί στο παράνομο Πανεπιστήμιο Ανατολικής Μεσογείου (ΟΝΕ), στο υπό τουρκική κατοχή στάδιο της Αμμοχώστου.

Η συναυλία θα δοθεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Rock ‘n ΟΝΕ», το οποίο πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στα κατεχόμενα και διοργανώνεται εδώ και επτά χρόνια από το συγκεκριμένο «πανεπιστήμιο».

Ο Γκέλντοφ και οι «Boomtown Rats» θα ανοίξουν, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, το μουσικό μέρος του φεστιβάλ και στην εκδήλωση θα συμμετέχει μεταξύ άλλων και η φιλαρμονική του «Δήμου Αμμοχώστου».

Δύο πρόσωπα άμεσα συνδεδεμένα με τον Μπομπ Γκέλντοφ που αυτοκτόνησαν είναι η σύζυγός του Paula Yates [17/9/2000] και η κόρη του Peaches Geldof-Cohen [7/4/2014]. Μάνα και κόρη ήταν εθισμένες στα σκληρά ναρκωτικά [χαρακτηριστική φωτογραφία].

Ο Μπομπ Γκέλντοφ είναι περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό για την ακτιβιστική του δράση παρά για τη μουσική του και αρκετές φορές έχει εργαστεί για την ενίσχυση των φτωχών περιοχών της Αφρικής [με το αζημείωτο!]. Το 1984 ίδρυσε τη φιλανθρωπική Οργάνωση «Band Aid» με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την καταπολέμηση της πείνας στην Αιθιοπία…


Να ακυρωθεί η συναυλία του Bob Geldof και των Boomtown Rats στη κατεχόμενη Αμμόχωστο

Να ακυρωθεί η αυριανή συναυλία του Bob Geldof και των Boomtown Rats στα κατεχόμενα.

Οι λογαριασμοί Twitter εδώ:

Bob Geldof’s Twitter account:

https://twitter.com/hashtag/BobGeldof?src=hash

Boomtown Rats Twitter account:

https://twitter.com/hashtag/BoomtownRats?src=hash

Βομβαρδίστε τους με tweets.


Ο τουρκοκυπριακός Τύπος, ανακοινώνοντας τη συναυλία της Παρασκευής, κάνει αναφορά σε συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης καλλιτεχνών στο παρελθόν, αλλά ακυρώθηκαν εξαιτίας των έντονων ενστάσεων που προέβαλε η Κυπριακή Δημοκρατία. Χαρακτηριστικά, γίνεται αναφορά στη συναυλία που θα πραγματοποιούσε στα κατεχόμενα το 2012 ο Χούλιο Ιγκλέσιας, ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει τότε ότι είχε εξαπατηθεί από τις κατοχικές Αρχές, αφού δεν τον είχαν ενημερώσει για την πολιτική κατάσταση στο νησί.

Το 2010, εξάλλου, συναυλία από την Τζένιφερ Λόπεζ, που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί επίσης στα κατεχόμενα, ακυρώθηκε μετά από έντονες διαμαρτυρίες των Αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας. Παρόμοια τύχη είχε και προγραμματισμένη συναυλία της επίσης διεθνούς φήμης τραγουδίστριας Ριάνα.

 

2 thoughts on “Συναυλία στα κατεχόμενα θα δώσει ο ατάλαντος Μπομπ Γκέλντοφ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.