Στη Ρωσία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυβέρνηση θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια για να διευκολύνει τις επιχειρηματικές και τις επενδυτικές πρωτοβουλίες που προέρχονται από τη Ρωσία έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε ομιλία του στο Συνέδριο με θέμα «Φορολογικές εξελίξεις: Ρωσία – Κύπρος και Παγκόσμιες φορολογικές τάσεις», που διοργάνωσε η εταιρεία Ernst & Young σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διεθνών Επιχειρήσεων Κύπρου (CIBA), στη Λευκωσία.

Στη Ρωσία μεταβαίνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος από το βήμα του συνεδρίου του ελεγκτικού Οίκου Ernst and Young και του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων.

Σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μίλησε ενώπιον πολλών Ρώσων επιχειρηματιών οι οποίοι διαμένουν στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι η αποστολή στη Ρωσία θα αντιπροσωπευθεί στο υψηλότερο επίπεδο, με στόχο να διερευνηθούν νέοι χώροι αμοιβαίων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, όπως και η εμβάθυνση υφιστάμενων συνεργασιών.

Σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, ο ΠτΔ, από το βήμα του συνεδρίου, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της κυπριακής Οικονομίας, που εξέρχεται της κρίσης ταχύτερα και από τις προβλέψεις, όπως είπε χαρακτηριστικά.

One thought on “Στη Ρωσία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s