Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Οι μεταμορφώσεις του ΠτΔ οδηγούν σε εκ περιτροπής

Η τελευταία συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου καταδεικνύει ότι ο Νίκος Αναστασιάδης θα είναι υποψήφιος σε αυτές τις Προεδρικές, δήλωσε στον ρ/σ ACTIVE ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, κάνοντας λόγο για οβιδιακές μεταμορφώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Έχει πρόβλημα αξιοπιστίας συμπλήρωσε, «κενό αξιοπιστίας και δεν μπορούμε να πιστέψουμε στις δεσμεύσεις του. Ψήφος στον Νίκο Αναστασιάδη, είναι ψήφος στην εκ περιτροπής Προεδρία, παραμονής όλων των εποίκων, τα βέτο, την αριθμητική ισότητα και όλες τις γενναιόδωρες προσφορές των τελευταίων εννέα ετών.

Εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με τους πολίτες που συμφωνούν ότι αυτές οι υποχωρήσεις δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές και να διεκδικήσουμε τη χαμένη αξιοπρέπεια».

O Νικόλας Παπαδόπουλος κάλεσε τους θιασώτες της όποιας λύσης, να εξηγήσουν πως είναι δυνατό εδώ και 9 χρόνια διακυβέρνησης να εφαρμόζουμε τις δικές τους πολιτικές, αλλά να μην έχουν λύση το Κυπριακό. Φταίει η Τουρκική αδιαλλαξία, η οποία κλιμακώθηκε εξαιτίας των διαρκών υποχωρήσεων.

To αγκάθι της ΔΔΟ

Κληθείς να σχολιάσει την εκ διαμέτρου αντίθετη θέση του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ για το θέμα της ΔΔΟ, κι αν θα υποχωρούσε από τη θέση του, ο Νικόλας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε διαφορετικές απόψεις και διατυπώσεις, αλλά τους ενώνουν όπως είπε κοινοί προβληματισμοί, ανησυχίες και οράματα.

Ερωτηθείς αν θα απευθυνθεί στη Συμμαχία Πολιτών, ο κύριος Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι, “με σεβασμό προς τη Συμμαχία Πολιτών, εμείς θα συνεχίσουμε, θα τους καλέσουμε να συνταχθούν μαζί μας για τη διαμόρφωση ενός κοινού προεκλογικού προγράμματος και να συμβάλουν στις προσπάθειες για επιτυχία μιας κοινής υποψηφιότητας στις προεδρικές εκλογές”. 

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Άγγελου Βότση και τη δυσαρέσκεια άλλων στελεχών του ΔΗΚΟ, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε χαρακτηριστικά: “Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις οποιουδήποτε στελέχους. Υπήρξε ενθουσιασμός στην κεντρική Επιτροπή και δεν πρόκειται να απολογηθώ, επειδή οι ΔΗΚΟΪΚΟΙ έχουν δηλώσει την αποφασιστικότητα τους για τη μεγάλη συλλογική προσπάθεια που αρχίσαμε χθες και θα κορυφωθεί στις εκλογές του Φεβράρη”.

Προς Οικολόγους και ανένταχτους

Ο κύριος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι θα αρχίσει διάλογο με τους Οικολόγους τις επόμενες μέρες, που θα αφορούν σε προγραμματικές συγκλίσεις που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον την πράσινη ανάπτυξη.

Απευθυνόμενος στους ανένταχτους και ανεξάρτητους πολίτες, τους κάλεσε να στηρίξουν την προσπάθεια του που έχει ως στόχο την αλλαγή λανθασμένων πολιτικών, λανθασμένης στρατηγικής στο Κυπριακό και αλλαγή νοοτροπίας σε ότι αφορά στα φαινόμενα διαφθοράς, διαπλοκής και αναξιοκρατίας που βιώνουμε ως τόπος.

Με τον ενδιάμεσο χώρο κατέληξε, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο της αλλαγής.

Άντρη Δανιήλ  

>>> ΔΗΚΟ: Ομόφωνα εγκρίθηκε η υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου

One thought on “Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Οι μεταμορφώσεις του ΠτΔ οδηγούν σε εκ περιτροπής

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.