Ο Μακρόν ημίγυμνος σε gay γαλλικό περιοδικό

COMING OUT? Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Μακρόν είχε δηλώσει ότι «η LGBT κοινότητα θα βρίσκει πάντα σε μένα έναν υποστηρικτή». Την γαλλική κοινή γνώμη προκάλεσε το περιοδικό της LGBT κοινότητας «Garcon», επιλέγοντας μία φωτογραφία του υποψήφιου προέδρου της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, χωρίς μπλούζα για το εξώφυλλό του …

Η φωτογραφία που κοσμεί το εξώφυλλο του τριμηνιαίου περιοδικού αποτελεί προϊόν μοντάζ, όπως παραδέχονται οι συντάκτες του, που αστειευόμενοι είπαν ότι «παρουσιάζει τα φυσικά χαρακτηριστικά του υποψηφίου» . Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού χαρακτήρισε το εξώφυλλο ως ένα είδος «ακτιβισμού», για «έναν πολιτικό που από νωρίς έδειξε μια προοδευτική κατεύθυνση, πάνω στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί μια σειρά από επιδιώξεις μας αναφορικά με την εξέλιξη των δικαιωμάτων των LGBT» . Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Μακρόν είχε δηλώσει ότι «η LGBT κοινότητα θα βρίσκει πάντα σε μένα έναν υποστηρικτή» .

Όταν ο Μακρόν έκανε βόλτα σε παραλία γυμνιστών και έβλεπε με θαυμασμό τα … αξιοθέατα

Ήταν Αύγουστος του 2016 όταν ο Εμανουέλ Μακρόν υπέβαλε την παραίτησή του από την κυβέρνηση του Ολάντ για να δημιουργήσει το δικό του κίνημα και να δοκιμάσει την τύχη του στην προεδρική εκλογή του 2017….

Εκείνη την περίοδο, ο Μακρόν πιθανότατα δεν θα υπολόγιζε ότι θα ήταν υποψήφιος για πρόεδρος της Γαλλίας.

Λίγες ημέρες μετά την παραίτηση, ο Μακρόν μαζί με τη γυναίκα του έφυγαν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Και ο φωτογραφικός φακός του Paris Match τους «συνέλαβε» να κάνουν βόλτα σε μια παραλία γυμνιστών, αν κρίνει κανείς από τη σχετική εικόνα.

>>> ΓΑΛΛΙΑ: Αλήθειες και ψέματα για τη σύζυγο του Μακρόν, Μπριζίτ Τρονιέ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s