ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

Στην φωτογραφία η υποψήφια βουλευτής του Συντηρητικού κόμματος Theresa Villiers πλαισιωμένη από φίλους και υποστηρικτές της.

Η διαχρονικά φίλη της ομογένειας καί της Κύπρου Theresa Villiers, με την προκήρυξη των εκλογών στην Βρετανία όπως και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές άρχισαν σε όλη την επικράτεια της χώρας την προεκλογική εκστρατεία για επανεκλογή τους.

Στην κοινοβουλευτική έδρα της κ. Βίλλιερς Chipping Barnet από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκαν οι γενικές εκλογές φίλοι καί υποστηρικτές της, εκτός από Άγγλους, άτομα από διάφορες κοινότητες όπως Ιταλοί, Εβραίοι, Ασιάτες χωρίς βέβαια να λείπει και ένας μικρός αριθμός Κυπρίων που αποτελείτο από τους Πάρη Ευαγγέλου, Αντώνη Σαββίδη, Ανδρέα Νικολαΐδη, Δώρο Παρτασίδη και Ιωάννα και Ανδρέα Ταμπουρίδη συμμετείχαν ενεργά στην καμπάνια.

Η βοήθεια που χρειάζεται σήμερα ή κ. Villiers όπως και όλοι οι φίλοι βουλευτές μέχρι την ημέρα των εκλογών πού όλοι έχουμε ηθική υποχρέωση να ψηφίσουμε, είναι ή διανομή διαφωτιστικού υλικού, ή ψηφοθηρία καί τα προσωπικά τηλεφωνήματα.

[Από ανακοίνωση του τοπικού παραρτήματος των Συντηρητικών]

One thought on “ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s