Λιλλήκας: Θα έχω επαφή τόσο με ΑΚΕΛ όσο και με Οικολόγους

Δεν πρόκειται να υποχωρήσει ο Γιώργος Λιλλήκας, καθώς προετοιμάζεται για την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητάς του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2018.

Σε δηλώσεις του στο Πρωτοσέλιδο του Σίγμα, ο κ. Λιλλήκας τόνισε ότι θα έχει επαφές τόσο με το ΑΚΕΛ όσο και με τους Οικολόγους, καθώς, όπως επεσήμανε, “Κανένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θέτει την υποψηφιότητά του με σοβαρές προϋποθέσεις εκλογής, δεν έχει εκλεγεί με τις ψήφους ενός μόνο κόμματος”.  Οι επαφές αυτές θα γίνουν αφού προβεί στην επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητάς του. Θα ολοκληρώσει πρώτα τον διάλογο με τις Επαρχιακές Επιτροπές, ακολούθως θα ενημερώσει την Πολιτική Σύγκλητο και μετά θα προχωρήσει στην επίσημη εξαγγελία, επεσήμανε.

Ξεκαθάρισε ότι “στους πολίτες απευθυνόμαστε όπως κάναμε και το 2013, χωρίς να υποτιμούμε καμιά πολιτική δύναμη”. Εξέφρασε την άποψη ότι οι Προεδρικές Εκλογές δεν είναι “πρόσθεση ποσοστών των κομμάτων, καθώς οι πολίτες έπαψαν να είναι κουκιά στα σακούλια των κομμάτων”. “Έχουν κρίση, μελετούν και αποφασίζουν ποιον θα υποστηρίξουν”, τόνισε.

Σε σχέση με τη συνεργασία για κοινό υποψήφιο του ενδιάμεσου χώρου, ο κ. Λιλλήκας φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι “κάποιοι έκλεισαν την πόρτα σε μια τέτοια συνεργασία”, ωστόσο συμπλήρωσε ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος ,το 2003, είχε εκλεγεί με συνεργασία όλων των κομμάτων της τότε αντιπολίτευσης.

Οι αντιδράσεις εντός Συμμαχίας, φαίνεται να μην ανησυχούν τον Γιώργο Λιλλήκα, ο οποίος τις χαρακτήρισε ως μικρή μειοψηφία, την οποία ωστόσο οφείλουν όλοι να σεβαστούν. Συμπλήρωσε όμως ότι και όσοι έχουν αντίθετη άποψη, οφείλουν να σέβονται την τεράστια πλειοψηφία.

Γιώργος Καυκαλιάς

Γιατί οι ηγέτες του ΑΚΕΛ κυνηγούν τον Νίκο Κοτζιά; Μα προφανώς επειδή τους χάλασε τη σούπα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.