Θεοχάρους: Αθλιότητα να λένε πως μας βολεύει η μη λύση

Την ομόφωνη απόφαση του εκτελεστικού γραφείου της Αλληλεγγύης, για στήριξη της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου επικυρώνουν αύριο η πολιτική επιτροπή του Κινήματος και το Κεντρικό Συμβούλιο.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή ΑΤΖΕΝΤΑ στον ρ/σ ACTIVE η Πρόεδρος του Κινήματος Ελένη Θεοχάρους παραδέχθηκε ότι: “Υπάρχουν φωνές στην Αλληλεγύη που μου έλεγαν ή εσένα ή κανένα.  Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες και το συναισθηματισμό να υπερκεράσουν τη λογική που λέει θα πρέπει να συμμορφωθούμε όλοι για την αναγκαιότητα ενός και μόνου υποψηφίου του πατριωτικού χώρου, για να φθάσουμε εκεί που επιδιώκουμε, που δεν είναι άλλο από την ανάληψη της εξουσίας αλλά και μιας σωστής διακυβέρνησης, με μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ”.

Η κυρία Θεοχάρους χαρακτήρισε αθλιότητα, οι θιασώτες της λύσης να αποδίδουν στην ίδια και σε άλλους, την επιθυμία να μη λυθεί το Κυπριακό, προς διατήρηση της πολιτικής τους καριέρας.

Δεν υπάρχει σώφρων πολίτης είπε, που να μην επιθυμεί λύση του Κυπριακού. Βέβαια κατέληξε, πολλοί έχουν πάρει χαμπάρι ότι με τη λύση που προωθείται, κουμάντο θα κάνει ο Ερντογάν από την Άγκυρα.

Νέο κάλεσμα προς Γιώργο Λιλλήκα

Η Ελένη Θεοχάρους απέρριψε κατηγορηματικά τις αιχμές ότι υπήρξε συνεννόηση για να εξαιρεθεί από υποψήφιος ο Γιώργος Λιλλήκας. “ O Γιώργος Λιλλήκας, είναι πατριώτης και του απευθύνω εκ νέου έκκληση να συστρατευθεί μαζί μας, ανήκει στον πατριωτικό χώρο”. Γιατί να τον αφήσουμε απ έξω διερωτήθηκε, λέγοντας πως όλα αυτά είναι μηχανορραφίες όλων εκείνων που δεν επιθυμούν τη συμπόρευση και σύμπλευση των κομμάτων που αγωνίζονται προς αποτροπή μιας άθλιας λύσης.

Η επιλογή Νικόλα έβγαινε αβίαστα μέσα από όλα τα δεδομένα που υπήρχαν ενώπιον τους, είπε η Ελένη Θεοχάρους. Οι θέσεις του στο Κυπριακό σημείωσε, θα δώσουν διεξόδους στα τρομακτικά αδιέξοδα. Έχει τη δυνατότητα να διακυβερνήσει τον τόπο με τους σωστούς μηχανισμούς.

 

Ο καθένας μας έχει τις φιλοδοξίες του συμπλήρωσε η Ελένη Θεοχάρους, λέγοντας πως και η ίδια απογοητεύθηκε που δεν είναι υποψήφια. Όπως η πραγματικότητα και το ορθό για τον τόπο επισήμανε, προστάζει μία επιλογή. “Σημασία έχει να σωθεί η Κύπρος και όχι οποιοδήποτε κόμμα”.

Προσβλητικός ο όρος ενδιάμεσος

Χαρακτήρισε προσβλητικό όρο το «Ενδιάμεσος χώρος» εξηγώντας πως δεν είναι σάντουιτς η πολιτική μας ζωή. Η Αλληλεγγύη είπε, δεν ανήκει σε ενδιάμεσο ή κεντρώο χώρο, Έχει δεξιά πολιτική όσον αφορά τις υποχρεώσεις του πολίτη προς το κράτος και αριστερή πολιτική όσον αφορά τις υποχρεώσεις του κράτους προς τον πολίτη.

Επιχειρείται λύση νομιμοποίησης των τετελεσμένων

Η λύση που εξυφαίνεται σημείωσε η Ελένη Θεοχάρους, δεν είναι καθόλου πατριωτική. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης, συμπλήρωσε, κάποιες στιγμές περιγράφει την ωμή πραγματικότητα, γι αυτή τη λύση που θα οδηγήσει σε νομιμοποίηση των τετελεσμένων της εισβολής και όχι στην επανένωση ή την ελεύθερη διακίνηση των πολιτών.

Επιχειρείται είπε η Ελένη Θεοχάρους, νομιμοποίηση των τετελεσμένων της εισβολής κατά πολύ χειρότερο τρόπο. Ούτε διζωνική, ούτε ομοσπονδία θα είναι. Θα είναι η πλήρης επικυριαρχία της Τουρκίας στην Κύπρο.

Άντρη Δανιήλ

One thought on “Θεοχάρους: Αθλιότητα να λένε πως μας βολεύει η μη λύση

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s