Μυστήριο: Κάλεσαν εκτάκτως όλο το προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ στο παλάτι

Οι εργαζόμενοι της βασίλισσας από όλη τη χώρα κλήθηκαν στο Λονδίνο, άγνωστο για ποιο λόγο – «Πολύ ασυνήθιστο» χαρακτηρίζουν το γεγονός οι Βρετανοί.

Μυστήριο επικρατεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το Μπάκινγχαμ, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε όλο το προσωπικό της σε έκτακτη σύσκεψη, χωρίς να ανακοινωθεί (ή να διαρρεύσει) το θέμα.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Πολύ κακό για τίποτα!

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος αποσύρεται από τα βασιλικά του καθήκοντα. Σύμφωνα με την Daily Mail, το έκτακτο συμβούλιο που διεξήχθη τα ξημερώματα, αφορούσε την απόσυρση του Πρίγκιπα Φίλιππου από τα βασιλικά του καθήκοντα. Όπως ανακοίνωσε ο βασιλικός συντακτης του δικτύου ITV, ο Πρίγκιπας Φίλιππος, από το φθινόπωρο δεν θα ασκεί τις βασιλικές του υποχρεώσεις, ωστόσο, η βασίλισσα θα συνεχίσει να εκτελεί πλήρως τις υποχρεώσεις της, ανακοίνωσε ο βασιλικός συντάκτης .


Όσοι γνωρίζουν καλά τα περί του παλατιού χαρακτηρίζουν το γεγονός «πολύ ασυνήθιστο», ειδικά γιατί η πρόσκληση έγινε αργά χθες το βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Σήμερα αναμένονται στο Λονδίνο εργαζόμενοι της βασίλισσας σε όλη τη χώρα, από το Μπαλμόραλ της Σκωτίας μέχρι το παλάτι Γουιδνσορ, από το οποίο μόλις χθες επέστρεψε στο Μπάκινγχαμ η Ελισάβετ.

Στους εργαζόμενους πρόκειται να απευθυνθεί ο Λόρδος Τσάμπερλεν, ο πιο παλιός υπάλληλος και το δεξί χέρι της βασίλισσας, ο εξ απορρήτων Σερ Κρίστοφερ Γκέιντ. 

Το περίεργο είναι, όπως σημειώνει η Daily Mail, πως ούτε οι πιο παλιοί από το προσωπικό δεν έχουν ενημερωθεί για το αντικείμενο της σύσκεψης, με τις φήμες να οργιάζουν. Εν τούτοις το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί στους εργαζόμενους πως η βασίλισσα πρόκειται να παραιτηθεί θεωρείται μάλλον απίθανο, καθώς η ίδια έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι όσο ζει θα υπηρετεί τους Βρετανούς.

Η Ελισάβετ έγινε 91 τον περασμένο μήνα, ενώ ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος θα γίνει 96 τον Ιούνιο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s