Τελετή παράδοσης της Λεωφ. Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επισκέφθηκε σήμερα την Πάφο, όπου παρέστη στην τελετή παράδοσης της λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων, περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της πόλης όπου επιθεώρησε εννέα συνολικά έργα και στη συνέχεια προήδρευσε ευρείας σύσκεψης στο Δημαρχείο Πάφου με τη συμμετοχή των φορέων της πόλης και της επαρχίας.

Τον Πρόεδρο συνόδευαν οι Υπουργοί Οικονομικών, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Εμπορίου και Τουρισμού, Μεταφορών, Γεωργίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω και ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καλωσόρισε κατά τη σύσκεψη ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος και ακολούθως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παίρνοντας το λόγο ανέφερε ότι «νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση από την περιοδεία μου στα διάφορα έργα γιατί ενδεχομένως να είναι η μοναδική περίπτωση στην Κύπρο που εκτελέστηκαν με τόση ακρίβεια. Το γεγονός ότι σήμερα δύο χρόνια μετά, με βάση τα χρονοδιαγράμματα με ελάχιστη απόκλιση εκτελέστηκαν τα έργα είναι γιατί υπήρξε σωστός προγραμματισμός από πλευράς του δήμου και των τοπικών Αρχών και έτσι δεν αντιμετωπίσαμε έτσι πρόβλημα στην προκήρυξη των προσφορών στον χρόνο που είχαμε υποσχεθεί».

Πρόσθεσε ότι η προσπάθεια ήταν να παρουσιαστεί έργο που να ήταν αντάξιο του πολιτισμού μας και να είναι σημείο αναφοράς.

«Έγινε κατορθωτό να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των κατοίκων της Πάφου, των Τοπικών Αρχών, των δημοτικών Αρχών».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s