Κατέπεσαν οι κατηγορίες για βιασμό σε βάρος ομογενούς

Ο 25χρονος ομογενής Λουκ Λαζάρου (Luke Lazarus) από το Σίδνεϊ κατηγορούνταν για τον βιασμό μίας έφηβης έξω από νυχτερινό κλαμπ στο Κινγκς Κρος της πόλης.

Ο 25χρονος ομογενής Λουκ Λαζάρου από το Σίδνεϊ, αθωώθηκε προχθές από τις κατηγορίες εναντίον του σχετικά με τον βιασμό ενός εφήβου κοριτσιού έξω από νυχτερινό κλαμπ στο εσωτερικό προάστιο Κινγκς Κρος της πόλης.

Η δικαστής Ρόμπιν Τάπμαν, γνωμοδότησε ότι δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο που να συνδέει τον ομογενή με τον βιασμό.

Το συμβάν του βιασμού της 18χρονης έλαβε χώρα τον Μάιο του 2013, σε στενό δίπλα στο νυχτερινό κλαμπ “Σόχο”, συνιδιοκτησίας του Λουκ και του πατέρα του Ανδρέα. Ο Λουκ συνελήφθη, του απαγγέλθηκαν σχετικές κατηγορίες το 2015 και καταδικάστηκε σε τουλάχιστον τρία χρόνια φυλάκιση.

Ο Λουκ άσκησε έφεση και τον Φεβρουάριο του 2017 το Κακουργιοδικείο έλαβε απόφαση επανάληψης της δίκης, η ετυμηγορία της οποίας ήταν ότι ο ίδιος δεν είναι ένοχος του βιασμού.

Ωστόσο, κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας το θύμα, που παρευρισκόταν σε αυτή, ξέσπασε σε λυγμούς και αποχώρησε αμέσως από την αίθουσα.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s