Ζούμε τον κόκκινο φασισμό λέει το ΕΛΑΜ – Ρίχνει τη μπάλα στο ΑΚΕΛ

Καταγγέλλει φασισμό και καλλιέργεια μίσους εναντίον του το ΕΛΑΜ, κρίνοντας πως έχει καταστεί εύκολος στόχος μεταξύ των κομμάτων. Με αφορμή τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο ΤΕΠΑΚ και τους μετέπειτα βανδαλισμούς στα γραφείου του κόμματος, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, υποδεικνύει στο ΑΚΕΛ, ως ηθικό αυτουργό.

Μιλώντας το πρωί στον ρ/σ ACTIVE, ο Γεάδης Γεάδη έστρεψε τα πυρά τα προς όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και ιδιαίτερα στην Αριστερά.

Διερωτήθηκε, γιατί ενώ όλοι εξέδωσαν ανακοινώσεις καταδικάζοντας τα επεισόδια στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στην περίπτωση της επίθεσης κατά των γραφείων του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό επιδείχθηκε επιλεκτική ευαισθησία από ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, Συμμαχία Πολιτών και Αλληλεγγύη.

Εκτίμηση του κόμματος είναι ότι οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, φοβούνται να μην ταυτιστούν με τους φασίστες του ΕΛΑΜ, όπως τους αποκαλούν.

«Έχουμε όνομα, δεν είμαστε φασίστες. Τι σχέση έχει το ΕΛΑΜ με τα γεγονότα του 1974; Εγώ και τα πλείστα στελέχη του κόμματος, δεν ήμασταν καν γεννημένοι τότε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεάδης, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι αυτή τη στιγμή ζούνε τον κόκκινο φασισμό, υποδεικνύοντας ουσιαστικά προς το ΑΚΕΛ.

Μάλιστα, απέδωσε εμμέσως την επίθεση κατά των γραφείων του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό, σε ηθικούς αυτουργούς οι οποίοι,  κατά την κρίση του κόμματος, υποκινήθηκαν από την τοπική του ΑΚΕΛ Λεμεσού.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ισχυρίστηκε ότι η απέχθεια ενάντια στο ΕΛΑΜ, επεκτείνεται και στην Ολομέλεια, όπου όλα τα κόμματα καταψηφίζουν τις προτάσεις που κατατίθενται από τους Βουλευτές τους, προκειμένου να μην ταυτιστούν μαζί τους.

Έφερε παράδειγμα την πρόταση που κατατέθηκε από το ΕΛΑΜ για έλεγχο από τη Βουλή, των κονδυλίων που προορίζονται για το ΤΕΠΑΚ.

Μία πρόταση, που κατά την έκφραση του καταψηφίστηκε, αν και κρίθηκε από όλους ως ορθή.

Ονούφριος Σωκράτους

One thought on “Ζούμε τον κόκκινο φασισμό λέει το ΕΛΑΜ – Ρίχνει τη μπάλα στο ΑΚΕΛ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.