Λονδρέζα εκδικήθηκε άγνωστο που την παρενόχλησε διαδικτυακά…

Δεν είναι λίγοι εκείνοι στην εποχή μας που θεωρούν ότι η αποστολή φωτογραφιών των γεννητικών τους οργάνων σε αγνώστους -που δεν είχαν καμία επιθυμία να δουν τις συγκεκριμένες εικόνες- αποτελεί κάτι το κοινωνικά αποδεκτό. Οι διαδικτυακοί επιδειξίες στις περισσότερες περιπτώσεις είναι άνδρες και οι άτυχοι παραλήπτες γυναίκες που αποδέχτηκαν το αίτημα φιλίας κάποιου αγνώστου.

Μια γυναίκα από την Αγγλία ονόματι Τάρα Νατάσα βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να απαντήσει στον άνδρα που αποφάσισε ότι ο σωστός τρόπος για να την φλερτάρει ήταν να της στείλει δύο φωτογραφίες του μορίου, καθώς και μηνύματα όπου εκφράζει πόσο θέλει να την «γα**σει», όπως λέει χαρακτηριστικά.Τότε η Τάρα αποφάσισε να καλέσει τον άγνωστο σπίτι της, μόνο που του έδωσε την λάθος διεύθυνση: εκείνη του παλατιού Μπάκιγχαμ. Ο άνδρας φαινόταν να μην αντιλαμβάνεται τίποτα όταν έφτασε έξω από το παλάτι, με την Τάρα να συνεχίζει το παιχνίδι της.

Η ίδια τον διαβεβαίωσε ότι ζει μέσα στο παλάτι, με εκείνον να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Ακόμα και όταν του έστειλε την φωτογραφία της Βασίλισσας για να του δείξει ότι κάνει πλάκα, εκείνος συνέχιζε να μην καταλαβαίνει τίποτα.

Στο τέλος, όταν εκείνος αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα φάρσας, άρχισε να τις γράφει το ένα θυμωμένο μήνυμα μετά το άλλο. Η ίδια δικαιολογείται, εξηγώντας ότι ένας επιδειξίας στον δρόμο θα είχε συλληφθεί. «Μια μικρή εκδίκηση για όλες τις γυναίκες», είπε.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η ίδια δεν καταδικάζει την αποστολή γυμνών φωτογραφιών αυτών καθ’ αυτών, αλλά την αποστολή τους σε αγνώστους, χωρίς την συγκατάθεσή τους.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.