Μάγεψε ο Σωκράτης Μάλαμας στην συναυλία του ΚΕΠ στο Μανχάταν

Στιγμιότυπο από τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, στο Symphony Space, στο Μανχάταν. 

Στην κατάμεστη αίθουσα του  «Symphony Center» στο Μανχάτταν ο Σωκράτης Μάλαμας μάγεψε με την ερμηνεία του στη συναυλία που διοργάνωσε το ΚΕΠ . Στα τραγούδια του τον συνόδευσε η εξαιρετική Λαμπρινή Καρακώστα. 

Τον Σωκράτη Μάλαμα πλαισίωσαν και οι Γιάννης Παπατριανταφύλλου (μπάσο), Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα), Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα) και Κυριάκος Ταπάκης. Στην ηχοληψία ήταν ο Τίτος Καργιωτάκης και στην επιμέλεια σκηνής ο Δημήτρης Κατέβας.

Kέφι και νοσταλγία με Σωκράτη Μάλαμα και Λαμπρινή Καρακώστα στο Μανχάταν, Νέα Υόρκη

Όπως έγραψε ο Χριστόδουλος Αθανασάτος στον Εθνικό Κήρυκα, στιγμές γεμάτες κέφι, αλλά και νοσταλγία, βίωσαν οι εκατοντάδες ομογενείς που έδωσαν το «παρών» στο «Symphony Center» του Μανχάταν για τη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδοποιού, Σωκράτη Μάλαμα, και της νεαρής ερμηνεύτριας, Λαμπρινής Καρακώστα, οι οποίοι κέρδισαν το χειροκρότημα, στη μουσική εκδήλωση για τα 42 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού.

Παρουσία περίπου 1.000 ομογενών, που αψήφησαν τις -ασυνήθιστα κακές για την εποχή- καιρικές συνθήκες, ο Σωκράτης Μάλαμας ξεδίπλωσε επί σκηνής ένα προσεγμένο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο, σε πολλές περιπτώσεις, παρέσυρε τους ακροατές σε τραγούδι ή ακόμη και χορό που θύμισε… Ελλάδα, με τη συναυλία να ολοκληρώνεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Πηγή: mignatiou.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.