Θύμα βιασμού από τη δασκάλα και μετέπειτα γυναίκα του!!!

Ψυχογράφημα – καταπέλτης για τον Μακρόν από διάσημο Ιταλό ψυχίατρο!

Με τον Εμανουέλ Μακρόν [πίσω σειρά, 2ος από δεξιά] να είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών, δεν είναι να απορεί κανείς που μαζί του ασχολούνται έως και… ψυχίατροι!

Συγκεκριμένα, ο δρ Αντριάνο Σεγκατόρι, γνωστός Ιταλός ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής, προέβη σε μια ψυχογραφική ανάλυση του Γάλλου νέου προέδρου, που είναι συναρπαστική και τρομακτική συνάμα. Αξιοσημείωτο είναι το ότι η «περίπτωση Μακρόν» είχε ιντριγκάρει τον δρα Σεγκατόρι μερικές ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο.

 

Το πρώτο που παρατηρεί ο ψυχίατρος είναι ότι ο Γάλλος νέος πρόεδρος στερείται ελεύθερης βούλησης και σκέψης. «Ο Μακρόν καθοδηγείται και ελέγχεται από πολλούς ανθρώπους, τη σύζυγο-μητέρα του εν πρώτοις αλλά και εκείνους που τον ετοίμαζαν για το Ελιζέ».

Μάλιστα, χθες κυκλοφόρησε και ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο υποψήφιος την ημέρα των εκλογών να ζητά λίγη σοκολάτα και η σύζυγός του Μπριζίτ να του απαντά: «Οχι, Εμανουέλ, δεν θέλω να τρως τέτοιες βλακείες»!

“Η γριά κότα έχει το ζουμί!”

Ο ψυχίατρος τείνει στο συμπέρασμα ότι ο νεαρός Εμανουέλ -σε ηλικία 15 ετών- βίωσε μια σοβαρή σεξουαλική επιθετική συμπεριφορά από τη δασκάλα του -και νυν συζύγου του- που τότε ήταν 39 ετών. «Ενας αποκαταστατικός γάμος ακολούθησε, προκειμένου να επιδιορθωθεί ο βιασμός» προτείνει ο γιατρός, καταλήγοντας στο ότι αυτό το τραγικό παιδικό βίωμα άφησε στον Εμανουέλ συμπλέγματα κατωτερότητας, απαράμιλλο ναρκισσισμό που χαρακτηρίζεται κακόβουλος, την ιδέα ότι δεν υπάρχουν όρια, αλλά και ένα αίσθημα παντοδυναμίας. «Κοινώς ένα ψυχοπαθητικό ψυχικό κόσμο».

ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΣΙΑ ΜΕΛΛΟΝ…

One thought on “Θύμα βιασμού από τη δασκάλα και μετέπειτα γυναίκα του!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s