Μαζικές παραβιάσεις στο Αιγαίο την ώρα που ο Τούρκος Αρχηγός έκανε βόλτες στην Ακρόπολη

Βόλτα στην Ακρόπολη έκανε σήμερα (11/5/2017) ο Αρχηγός των τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων μαζί με τους υπόλοιπους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ των Βαλκανικών χωρών που βρίσκονται στη χώρα μας ενόψει της 11ης Διαβαλκανικής Συνόδου.

Μπορεί την Τετάρτη 10 Μαΐου, τα τουρκικά μαχητικά να έμειναν στις βάσεις τους και να μην πραγματοποίησαν παραβιάσεις, ωστόσο χθες (11/5/2017) προκάλεσαν ένταση πάνω από το Αιγαίο προχωρώντας σε μαζικές παραβιάσεις.

Σύμφωνα με το militaire.gr, τα τουρκικά μαχητικά προέβησαν σε 40 παραβιάσεις, οι περισσότερες από τις οποίες έγιναν από αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου.

«Στράβωσε» ο Ακάρ

Ο Τούρκος Αρχηγός σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Alpha» αφού ολοκλήρωση την βόλτα του στο Ιερό Βράχο, δυσανασχέτησε στη θέα τόσο των καμερών όσο και των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο σημείο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ώρα που ο Τούρκος Αρχηγός βρισκόταν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγείτου, οι φρουροί του αλλά και άνθρωποι της Ασφάλειας δημιούργησαν γύρω του ένα κλοιό και απέτρεψαν τους δημοσιογράφους από το να τον πλησιάσουν.

Μάλιστα στη συνέχεια, άλλαξε το πρόγραμμα της επίσκεψής του και δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Μουσείο της Ακρόπολης αλλά ούτε και στο δείπνο που ακολούθησε.

Δυσανασχέτησε ο Τούρκος Αρχηγός με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους ΒΙΝΤΕΟ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.