Εκτός ANT1 o Aνδρέας Γεωργίου του Brousko! Τον ακολουθεί και ο Κούλης Νικολάου

Μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στον Alpha Κύπρου και Ελλάδας πήραν οι Αντρέας Γεωργίου [δεξιά], Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου [αριστερά].

Από την συχνότητα του Alpha θα παρακολουθήσουμε τις νέες τηλεοπτικές σειρές του Ανδρέα Γεωργίου και αυτό είναι σίγουρα μια ανατροπή!

O γνωστός Κύπριος σεναριογράφος και ηθοποιός, υπέγραψε τελικά την Πέμπτη και μετά από μια 10ώρη συνάντηση με τα υψηλά στελέχη του Alpha Ελλάδος, συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον Alpha για τα επόμενα δύο χρόνια! Η συνάντηση που άρχισε από το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 5 το πρωί είχε αίσιο τέλος για τις δύο πλευρές που τελικά κατάληξαν σε συμφωνία!

Οι πληροφορίες που τον ήθελαν να υπογράφει με τον ΑΝΤ1 τελικά διαψευστήκαν, με τον Alpha να εντάσσει στο δυναμικό του ακόμα ένα δυνατό χαρτί! 

Μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου στην συνάντηση ήταν ο Κούλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου ενώ από την πλευρά του Alpha ήταν ο νέος Γενικός Διευθυντής του Alpha Ελλάδος Βασίλης Παπαδρόσος, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Alpha Ελλάδος Δήμος Βερύκιος, ο Διευθυντής παραγωγών του Alpha Κώστας Σούσουλας και η η Διευθύντρια Προγράμματος του Alpha Ελλάδος Ιζαμπέλα Σάσλογλου.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε και στην εκπομπή Happy Day ο ίδιος ο Δήμος Βερύκιος στις 10 το πρωί. Πρόκειται για την καθημερινή σειρά «Τατουάζ» και μία εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία, το «Κόκκινο Νυφικό»…»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s