Ένα βήμα πριν το τέλος η υπόθεση του τριπλού φόνου στην Λεμεσό

Με αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης προς μετριασμό της ποινής του 31χρονου Χριστάκη Θωμά, συνεχίζεται σήμερα στις 09:00 η διαδικασία της πολύκροτης υπόθεσης δολοφονίας των αδελφών Παράσχου και Κωσνταντίνου Ντορζή 19 και 21 ετών, καθώς και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδους, που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015.  

Υπενθυμίζεται πως ο Θωμά κρίθηκε αθώος στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης και ένοχος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση των συγγενών των θυμάτων, οι οποίοι προσδοκούσαν στην ποινή που αυτομάτως επισύρει δια βίου φυλάκιση.

Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε πως τα στοιχεία που τέθηκαν ενώπιον του για τις ενέργειες του 31χρονου, το μοιραίο εκείνο βράδυ, δεν δικαιολογούσαν προμελέτη του εγκλήματος και ως εκ τούτου τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία, κάτι που και ο ίδιος είχε παραδεχθεί.

Ο Χριστάκης Θωμά αναμένεται πως θα μεταφερθεί και σήμερα στο δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, όπου ο δικηγόρος του θα αγορεύσει για μετριασμό της ποινής που θα του επιβληθεί, ενώ το κατά πόσο αυτή θα ανακοινωθεί σήμερα ή σε άλλη ημερομηνία, θα εξαρτηθεί από το διαθέσιμο χρόνο του δικαστηρίου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s