Ο «Μακρόν» της Βρετανίας: 38χρονος βουλευτής παντρεύεται την 66χρονη σύντροφό του

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά…

Ο Εμμανουέλ Μακρόν «χάραξε» τον δρόμο και τον ακολουθεί ο Βρετανός βουλευτής των Συντηρητικών, Κέβιν Φόστερ – Πώς μια φιλία δύο συνεργατών κατέληξε αρχικά σε πλατωνικό έρωτα και στη συνέχεια σε μια δυνατή σχέση, που οδηγείται σύντομα στον γάμο…

Παρόλο, που ο γαλλικός και ο ξένος Τύπος δείχνουν να αμφισβητούν τον πραγματικό έρωτα μεταξύ του 39χρονου Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν και της 64χρονης συζύγου του Μπριζίτ, υπάρχει ένα ακόμα ζευγάρι, αυτή τη φορά στη Βρετανία, που αν και η νύφη είναι μεγαλύτερη 28 χρόνια από τον γαμπρό, ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πρόκειται για τον 38χρονο βουλευτή του Συντηρητικού κόμματος Κέβιν Φόστερ, που τον Ιούνιο θα φορέσει «βέρα στο δεξί» στην 66χρονη εκλεκτή της καρδιάς του, Χέιζελ Νούναν. Ο Φόστερ, αν και είναι στη Βρετανία δημόσιο πρόσωπο, ως βουλευτής στην περιφέρεια Τορμπάϊ, στο Ντέβον, δεν δίστασε να αρραβωνιαστεί επίσημα πριν τρία χρόνια την αγαπημένη του, που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από την μητέρα του!

«Πότε δεν σκέφθηκα ότι η Χέιζελ είναι μεγαλύτερή μου. Είμαστε πολύ κοντά. Η Χέιζελ είναι η ερωμένη μου και η καλύτερή μου φίλη», δήλωσε στην Daily Mail ο Βρετανός βουλευτής. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2000, όταν η Χέιζελ είχε θέσει υποψηφιότητα με τους Τόρις στο Κόβεντρι και εκείνος, νεαρό αγόρι τότε, γεννημένος στο γειτονικό Πλίμουθ, βοηθούσε στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος.

Εκείνη την περίοδο η Χέιζελ ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ενήλικων παιδιών. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για το κόμμα τους, ήρθαν κοντά σαν φίλοι, μέχρι που, αρχικά, ένας πλατωνικός έρωτας τους «χτύπησε την πόρτα».

Ο έρωτας… «φούντωσε» αργότερα, στα τέλη του 2010, όταν εκείνη χώρισε και στη συνέχεια ο πρώην σύζυγός της έφυγε από τη ζωή ενώ εκείνος βγήκε από μια σχέση που είχε κρατήσει μόλις 18 μήνες. Τώρα, το ζευγάρι ανυπομονεί να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 10 Ιουνίου, δύο ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές στη Βρετανία.

Πηγή: Daily Mail/ ΠΘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s