Γιάννα Χατζημανωλάκη: Πώς επιβίωσε 20 ημέρες «χαμένη» στο βουνό

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς της 28χρονης αγνοούμενης μητέρας απ’ το Μενίδι, Γιάννας Χατζημανωλάκη, όταν μες στη νύχτα άνοιξαν την πόρτα που τους χτυπούσαν.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος/ερευνήτρια Αγγελική Νικολούλη, η εξαντλημένη γυναίκα που αντίκρισαν, ήταν η Γιάννα που αναζητούσαν παντού επί είκοσι ολόκληρες ημέρες!

Η 28χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά  καταβεβλημένη. Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

Ανέφερε πως έτρωγε ότι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό για να μην αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να δώσει άλλες εξηγήσεις.

Για τα τρία παιδιά της η επιστροφή της, ήταν το καλύτερο δώρο μια μέρα μετά τη γιορτή της Μητέρας.

Η νεαρή Γιάννα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δέχεται ιατρική φροντίδα. Είχε φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου.

Η φωτογραφία που ανάρτησε η αδερφή της 28χρονης Γιάννας.

Η αδερφή της μη μπορώντας να πιστέψει την όλη έκβαση της υπόθεσης, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook θέλωντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την κινητοποίηση και τη βοήθεια που προσέφερε στην οικογένεια, προκειμένου να εντοπιστεί η μητέρα των τριών παιδιών. Η ίδια τονίζει πως η Γιάννα είναι πολύ ταλαιπωρημένη και πως χρειάζεται ηρεμία και αγάπη:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοήθησε με τον οποιοδήποτε τρόπο όλες αυτές τις μέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της αδελφής μου, αλλά και όσους ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια μου και τη στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή αλλά πολύ ταλαιπωρημένη, θέλει ηρεμία και πολύ αγάπη ! Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν και σύντομα θα γίνει καλά ! Σας υπέρ ευχαριστώ όλους, να σας έχει ο Θεός καλά!»

Πηγή: anikolouli.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.