Βρετανία: Οι bookers πιστεύουν ότι η θητεία Τραμπ θα λήξει πρόωρα €60.000 ότι θα φύγει

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ…

Με την τελευταία γκάφα του Ντόναλντ Τραμπ, όπου δήθεν αποκάλυψε απόρρητες πληροφορίες στο Ρώσο υπουργό Λαβρώφ, οι φωνές περί πρότασης μομφής του Αμερικανού προέδρου όλο και πληθαίνουν.

Μέχρι και η Washington Post αφιεωσε δημοσίευμά της στη λήξη της πιο αμφιλεγόμενης ίσως προεδρικής θητείας των ΗΠΑ.

Την ίδια στιγμή, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, τοι Βρετανοί μπούκερς φαίνεται δείχνουν να πιστεύουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι τώρα πλέον περισσότερο πιθανό να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο πριν από τη λήξη της θητείας του.

Μάλιστα το γραφείο στοιχημάτων Betfair έκανε γνωστό ότι παίχτες στοιχημάτισαν ποσό σχεδόν 6.000 ευρώ υπέρ της πρόωρης αποχώρησης του Τραμπ ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ζήτησε από τον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ να τερματίσει την έρευνα για τις σχέσεις του πρώην συμβούλου εθνικής ασφαλείας Μάικλ Φλιν με τη Ρωσία.

Στην αγορά στοιχημάτων της Βρετανίας, οι πιθανότητες που δίνονται στο σενάριο ο Τραμπ να μην καταφέρει να ολοκληρώσει την τετραετή θητεία του, μειώθηκαν στο 5/6 στο Betfair, που σημαίνει ότι έχει πιθανότητες 55% να αποχωρήσει πρόωρα από τον Λευκό Οίκο.

Επιπλέον το Betfair δίνει πιθανότητες 12/5 ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα εγκαταλείψει τα προεδρικά του καθήκοντα φέτος, που ισοδυναμεί με ποσοστό 27% ότι θα φύγει.

Παράλληλα, το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes αναφέρει ότι οι πιθανότητες ο Αμερικανός πρόεδρος να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο εξαιτίας μιας πρότασης μομφής ή παραίτησής του πριν από τη λήξη της πρώτης του θητείας ανέρχονται σε 4/5.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου Τζέσικα Μπριτζ, το Ladbrokes δέχθηκε στοιχήματα σχεδόν 60.000 ευρώ για διάφορα σενάρια με επίκεντρο το μέλλον του Τραμπ. Μεταξύ αυτών το εάν θα βρεθεί στο στόχαστρο μιας πρότασης μομφής ή ακόμα και το ποια χρονιά θα αντικατασταθεί.

«Δεν υπάρχει σχεδόν καμία ημέρα που να μην ξεσπά ένα σκάνδαλο για τον Τραμπ, όμως το χρήμα μιλάει και οι παίχτες ολοένα και περισσότερο πείθονται ότι ο πρόεδρος ενδεχομένως θα βρεθεί στο στόχαστρο μιας πρότασης μομφής συντομότερα παρά αργότερα» τόνισε η ίδια.

Το νέο “σκάνδαλο” στον Λευκό Οίκο ωστόσο, είχε άμεση επίδραση στο δολάριο, που σημείωσε σημαντική πτώση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

One thought on “Βρετανία: Οι bookers πιστεύουν ότι η θητεία Τραμπ θα λήξει πρόωρα €60.000 ότι θα φύγει

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.