Αποχώρησε διαμαρτυρόμενος από Εθ. Συμβούλιο ο Δ. Χριστόφιας

Με ένταση σημαδεύτηκε και η σημερινή συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Όπως πληροφορούμαστε από τη Συνεδρία αποχώρησε μισή ώρα μετά την έναρξη της ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας.

Αφορμή για την αποχώρηση του Δημήτρη Χριστόφια από το Εθνικό, ήταν η παύση του τέως Υπαρχηγού Αστυνομίας, Αντρέα Κυριάκου, καθώς και οι προσπάθειες του κυρίου Χριστόφια να μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, το τελευταίο χρονικό διάστημα, που έπεσαν τελικά στο κενό.

Όπως δήλωσε κατά την αποχώρησή του από το Προεδρικό, ο ίδιος φεύγει από τη συγκεκριμένη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου μετά από μια δήλωση που έκανε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σχετικά με το θέμα της «καρατόμησης», όπως είπε, του ‘δικού του” Ανδρέα Κυριάκου.

«Είχα ζητήσει στο τηλέφωνο, στη διάρκεια 3 ημερών, πέντε ή έξι φορές τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προγραμματιζόμενη καρατόμηση του Ανδρέα Κυριάκου. Δεν πήρα καμία απάντηση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εγώ όταν ήμουν Πρόεδρος και την ώρα που με έβριζε ο κ. Αναστασιάδης, αν με ζητούσε στο τηλέφωνο, ανταποκρινόμουν. Γι’ αυτό, για λόγους τάξης, αρχής και διαμαρτυρόμενος, έφυγα από τη Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου», είπε.

sigmalive

2 thoughts on “Αποχώρησε διαμαρτυρόμενος από Εθ. Συμβούλιο ο Δ. Χριστόφιας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s