Η ώρα της απόφασης για την Έφη Ηροδότου

Στις 26 Ιουνίου του 2017 ανακοινώνει το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, την απόφαση του για την υπόθεσης της Έφης Ηροδότου και το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Αιμίλιος Ιωάννου, στις 27 Δεκεμβρίου του 2007, στη Λεμεσό.

Η 30χρονη σήμερα Έφη Ηροδότου είναι αντιμέτωπη με τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου, λόγω έλλειψης οφειλόμενης προσοχής από επικίνδυνη πράξη και της μη συμμόρφωσης σε σηματοδότη τροχαίας. Η χθεσινή δικάσιμος συνεχίστηκε με τις τελικές αγορεύσεις της εκπρόσωπου της Νομικής Υπηρεσίας, Αντιγόνης Μιχαήλ, και του συνηγόρου υπεράσπισης, Κρις Τριανταφυλλίδη.

Η Έφη Ηροδότου κατηγορείται ότι στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 04:45 στη διασταύρωση Σπύρου Κυπριανού με Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λεμεσό ενώ οδηγούσε το όχημα της εισήλθε στη διασταύρωση με κόκκινο φως, που είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί βίαια με το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Αιμίλιος Ιωάννου, 17 χρόνων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σημειώνεται ότι στο δικαστήριο κατέθεσαν οκτώ μάρτυρες κατηγορίας, ενώ κατατέθηκε αριθμός παραδεκτών γεγονότων. Η κατηγορούμενη κλήθηκε σε απολογία και επέλεξε να προβεί σε ανώμοτη δήλωση. Επίσης κατέθεσαν και δύο μάρτυρες υπεράσπισης.

Η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας θα ανακοινωθεί στις 26 Ιουνίου, στις 11:15.

>>> Συνοδηγός Έφης Ηροδότου: Δεν θυμάμαι τίποτα από το ατύχημα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s