ΛΟΝΔΙΝΟ: Ο «φτερωτός» νεαρός Ομογενής

του Πρωτοπρ. Αναστασίου Δ. Σαλαπάτα

Ο νεαρός Ομογενής Ανδρέας Νικολάου, γόνος εξαίρετης Ελληνοκυπριακής οικογένειας, είναι ο νέος πρωταθλητής στίβου στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τις ηλικίες κάτω των 15.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας είναι δρομέας και τρέχει -κυριολεκτικά με φτερά στα πόδια- την απόσταση των 100 μέτρων σε χρόνο ρεκόρ 11.18!!! Αυτός ο χρόνος τον έφερε ήδη στην πρώτη θέση ανάμεσα στους αθλητές κάτω των 15 ετών από όλη τη Μεγάλη Βρετανία.
Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για τον Ανδρέα, τον οποίο γνωρίζω από μωρό. Ανατράφηκε πνευματικά δίπλα μου, στο Ιερό Βήμα της τοπικής μας εκκλησίας, στο Harrow – ΒΔ Λονδίνου, κρατώντας στα αγνά χέρια του με μεγάλη ευλάβεια τη λαμπάδα και το θυμιατό. Είναι, επίσης, αριστούχος μαθητής του Ελληνικού μας Κολεγίου, στο οποίο φοιτά ανελλιπώς από τη νηπιακή του ηλικία.

Σε εμάς απομένει να ευχηθούμε από καρδιάς να είναι υγιής και πάντα άξιος και δυνατός, να απολαμβάνει την αθλητική του ζωή, να χαίρεται τις άριστες επιδόσεις του και με τη βοήθεια του Θεού να τον δούμε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s