Μάρκος Κυπριανού: Έχουμε συρθεί σε συνομοσπονδία

Έντονα προβληματισμένος αλλά και επικριτικός για την πορεία που έχουν πάρει οι διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό, παρουσιάζεται ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάρκος Κυπριανού. Σημειώνει ότι η άλλη πλευρά με τις απαιτήσεις της, μας έχει σύρει στη συζήτηση ενός μοντέλου λύσης που κάθε άλλο παρά ΔΔΟ, είναι. Για αυτό, όπως αναφέρει, για το ΔΗΚΟ είναι υψίστης σημασίας η έννοια του όρου «σωστό περιεχόμενο».

«Μπορεί κάποιοι να ειρωνεύονται όταν ακούν τη φράση «σωστό περιεχόμενο», αλλά ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν τη σημασία του», δηλώνει ο Μάρκος Κυπριανού.

Αυτή η αναγκαιότητα αλλαγής πλεύσης στο Κυπριακό είναι που ενώνει και τα τρία μέχρι στιγμής κόμματα που στηρίζουν την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου. Τον οποίο, ο Μάρκος Κυπριανού, χαρακτηρίζει «νέο πολιτικό που όμως έχει εμπειρία». Προσθέτει ακόμα ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του προέδρου του κόμματος του και υποδεικνύει πως δεν αντιλαμβάνεται το γιατί σε κάποιους προκαλεί εντύπωση αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ “Φ” ΕΔΩ:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s