Ελένη Θεοχάρους: Αν θα αυτοπυρποληθώ…

Πολιτικές αγυρτείες και κακοήθειες…

Τέλος στις αναφορές περί δήλωσής της για αυτοπυρπολισμό υπέρ της ένωσης θέλει να βάλει η Ελένη Θεοχάρους.

Με γραπτή δήλωσή της, η πρόεδρος της Αλληλεγγύης σημειώνει ότι «είναι θλιβερή κατάντια για τον πολιτικό πολιτισμό, την πολιτική ηθική και την πολιτική αγωγή ενός τόπου, η επιμονή όσων διαχειρίζονται τον δημόσιο λόγο να εκπίπτουν συνεχώς σε πολιτικές αγυρτείες και κακοήθειες στην προσπάθειά τους να πλήξουν ένα πολιτικό πρόσωπο ή έναν οποιονδήποτε πολίτη».

«Έχω διευκρινίσει εκατοντάδες φορές ότι αυτό που τόσο πολύ ερεθίζει την εξυπνάδα μερικών, ούτε ελέχθη με τον τρόπο που επιμένουν να το παρουσιάζουν, ούτε προτίθεμαι να το ερμηνεύσω ξανά. Αρκεί ώς εδώ», σημειώνει.

«Και βεβαίως», προσθέτει, «ούτε εκφράζει την πολιτική που ακολούθησα και ακολουθώ, ούτε πολύ περισσότερο εξέφρασε ποτέ τις πολιτικές της Αλληλεγγύης που καταγράφονται στις διακηρύξεις του Κινήματος και στις καθημερινές δηλώσεις και τοποθετήσεις της προέδρου και των στελεχών του Κινήματος».

Καταλήγοντας, η Ελένη Θεοχάρους σημειώνει ότι η παρέμβασή της «συνιστά την υστάτη ανάμειξη με τις συμπεριφορές όσων έχουν ταχθεί να ”αποδομήσουν” την προσωπική μου ιστορία με εκχυδαϊσμούς, αστειάκια, εξυπνάδες, σάτιρες και ”σοβαρές” πολιτικές αναλύσεις, αλλά με προφανή έλλειψη φαντασίας και επίδειξη ηθελημένης ή πραγματικής βλακείας και κακοήθειας».

>>> Ποιος …«ξέχασε» την τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s