Η πρόταση Λιλλήκα για στήριξη 3ου και η αντίδραση στο στρατόπεδο Νικόλα

Η πρόταση Λιλλήκα [δεξιά] μεταφέρθηκε ήδη μέσα δημοσιευμάτων στο στρατόπεδο του Νικόλα Παπαδόπουλου [αριστερά], ενώ καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο έδαφος για πραγματοποίηση της πρότασης αυτής, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, από το στρατόπεδο Παπαδόπουλου.

Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει ήδη αναπτύξει δυναμική και αναφέρουν ότι είναι περίεργο το ότι ο κ. Λιλλήκας αποδέχεται μια πρόταση η οποία ήδη έχει αποσυρθεί από μέρους του Κινήματος Οικολόγων, το οποίο να υπενθυμίσουμε ότι αρχίζει συναντήσεις αυτή την εβδομάδα με Νικόλα και Λιλλήκα σε σχέση με τις θέσεις και τις προτάσεις προς τις Προεδρικές Εκλογές.

Στο στρατόπεδο Νικόλα φαίνεται να εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει το Νίκο Αναστασιάδη είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ενώ μέχρι πρόσφατα και ο Γιώργος Λιλλήκας υποστήριζε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη.

Σε μια πρόταση που ξάφνιασε αρκετούς προχώρησε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργος Λιλλήκας, καλώντας τον Νικόλα Παπαδόπουλο σε μια κοινή πορεία προς τις Προεδρικές Εκλογές.

Η πρόσκληση Λιλλήκα αφορά στο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι δυο υποψήφιοι και να βρουν μια τρίτη προσωπικότητα την οποία να υποστηρίξουν ως υποψήφιο για τις Προεδρικές Εκλογές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του, αποδέχεται την πρόταση του Κινήματος Οικολόγων, για υποστήριξη άλλης προσωπικότητας που να ενώνει τα κόμματα του ενδιάμεσου. Πρόκειται, σύμφωνα με το στρατόπεδο Λιλλήκα, για μια ειλικρινή προσπάθεια η οποία ως στόχο έχει να απαντήσει στην ανησυχία μερίδας των πολιτών που θέλουν κοινό υποψήφιο από τα κόμματα του ενδιάμεσου.

Γιώργος Καυκαλιάς

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.