Συγκλονιστική συνέντευξη Σάββα Καλεντερίδη για αγνοούμενους

Δεκάδες αποστολές Ελλήνων αξιωματικών που είχαν αποσπαστεί στην τότε ΚΥΠ, πραγματοποιήθηκαν στά βάθη της Τουρκίας αλλά και των Κατεχομένων.Ένας απο τους καλύτερους επιχειρησιακούς πράκτορες, καλυμμένος πίσω από άλλες ιδιότητες, συλλέγει μέσα από ένα δίκτυο πληροφοριοδοτών την είδηση ότι στην ευρύτερη περιοχή των Αδάνων υπάρχει ομαδικός τάφος δολοφονημένων αγνοουμένων.

Στις μυστικές επιχειρήσεις για το θέμα πρωτοστάτησε την δεκαετία του ’90 ο απόστρατος σήμερα Συνταγματάρχης Σάββας Καλεντερίδης, που εγινε γνωστός από την υπόθεση Οτσαλάν. Μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ, ο Σάββας Καλεντερίδης αποκάλυψε ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους Τούρκους εκτελεστές Αγνουμένων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία κυκλοφόρησε στο παρελθόν, τόνισε ο Σάββας Καλεντερίδης, έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να εξιχνιαστεί και σε όλες τις περιπτώσεις φτάσαμε στο τέλος.

Έγιναν έρευνες που διαπιστώθηκε με μαρτυρίες πρωταγωνιστών που συμμετείχαν στις σφαγές ότι αυτοί οι άνθρωποι σκοτώθηκαν και θάφτηκαν σε συγκεκριμένο σημείο.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

Για να περιορίσουμε το πεδίο της άγνοιας, προσπαθήσαμε να δούμε είπε πού κατέληξαν αυτοί οι άνθρωποι.

Πέτρος Μελαΐσης

>>> Περισσότερα: http://www.sigmalive.com/news/local/434770/sygklonistiki-synentefksi-savva-kalenteridi-gia-agnooumenous

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s