ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το παιχνίδι συγκάλυψης των “Ισλαμιστών Μαχητών της Λιβύης”

HILARY CLINTON ΚΑΙ THERESA MAY ΓΝΩΡΙΖΑΝΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ MI5

Ο βομβιστής αυτοκτονίας του Μάντσεστερ, Salman Abedi, ήταν μέρος μιας εξτρεμιστικής ομάδας, των Ισλαμιστών Μαχητών της Λιβύης,(LIFG), που αναπτύχθηκε στο Μάντσεστερ και καλλιεργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε από την MI5 για περισσότερα από 20 χρόνια.

Η ομάδα LIFG, γνωστή και ως «Manchester boys», είχε χαρακτηριστεί το 2011 από τη Βρετανία ως τρομοκρατική οργάνωση που «εντάσσεται στο ευρύτερο παγκόσμιο ισλαμιστικό εξτρεμιστικό κίνημα, εμπνευσμένο από την Αλ Κάιντα». Ξαφνικά, με εντολές του Home Office, η MI5 επέστρεψε τα διαβατήρια τους και επέτρεψε την ελεύθερη μετακίνηση τους «no questions asked».

Ο έγκριτος αριστερός δημοσιογράφος John Pilger αποκαλύπτει ότι όταν η Theresa May ήταν υπουργός Εσωτερικών, οι τζιχαντιστές του LIFG είχαν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν ανεμπόδιστα σε ολόκληρη την Ευρώπη και να ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε «μάχες»: πρώτα να απομακρύνουν τον Mu’ammar Gadaffi στη Λιβύη και στη συνέχεια να συμμετάσχουν στις συνδεδεμένες ομάδες της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Πέρυσι, το FBI ανέφερε ότι έβαλε τον Abedi σε «λίστα παρακολούθησης τρομοκρατών» και προειδοποίησε τον MI5 ότι η ομάδα του αναζητούσε έναν «πολιτικό στόχο» στη Βρετανία. Γιατί δεν είχε συλληφθεί και το δίκτυο γύρω του εμπόδισε να σχεδιάσει και να εκτελέσει τη θηριωδία στις 22 Μαΐου;

Το 2011 η Βρετανία του Κάμερον και της υπουργού εξωτερικών Μέι, μαζί με τις ΗΠΑ του Ομπάμα, με τη καθοδήγηση της τότε Secretary of State Χίλαρι Κλίντον, κατέστρεψε τη Λιβύη, με την κρυφή υποστήριξη του Ισλαμικού Κράτους, που είχε ήδη βρει τις ρίζες του στα ερείπια του Ιράκ μετά την εισβολή του Μπλερ και του Μπους το 2003.

Εντωμεταξύ το Λονδίνο, διοργάνωνε, με την υποστήριξη κολοσσών όπως της Royal Bank of Scotland, εκθέσεις όπλων για να αναδείξει τις «άνευ προηγουμένου ευκαιρίες για επιχειρήσεις άμυνας και ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου»!

Ακόμα και μέχρι πριν ένα μήνα, η Τερέζα Μέι βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία, για να προωθήσει την πώληση όπλων αξίας 3 δισεκατομμυρίων λιρών για να χρησιμοποιηθούν κατά της Υεμένης.

Δεν αποτελεί για εμάς έκπληξη ότι η θεωρία επέστρεψε: «Ο Abedi έδρασε ως μοναχικός λύκος». Γιατί γνωρίζουμε ότι οι πολιτικές της Κλίντον, του Μπλερ, της Κάμερον και της Μέι δεν ήταν πόλεμος κατά της τρομοκρατίας. Ηταν ένα παιχνίδι κατακτήσεων και υποδούλωσης.

Παλαιστίνη. Αφγανιστάν. Ιράκ. Λιβύη. Συρία. Το Ιράν λέγεται ότι ακολουθεί.

Το Λονδίνο, το Μάντσεστερ και ξανά το Λονδίνο, ήταν φυσική εξέλιξη.  Πριν έρθει το επόμενο, ποιός θα έχει το κουράγιο να παραδεχθεί ότι απέτυχαν;

>>> ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΔΩ:

Terror in Britain – LIFG: What did Prime Minister May know?

3 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το παιχνίδι συγκάλυψης των “Ισλαμιστών Μαχητών της Λιβύης”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.