Τυχερός στην ατυχία του: Το Σάββατο ήταν στο Λονδίνο και χθες στην Παναγία των Παρισίων!

Οι διακοπές του τρόμου για ένα νεαρό τουρίστα!

Ο Μάθιου Σέρι Χολμς ήταν στην τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο το Σάββατο, ενώ σήμερα βρέθηκε ανάμεσα στους εκατοντάδες τουρίστες που εγκλωβίστηκαν στην Παναγία των Παρισίων, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικούς έξω από τον καθεδρικό, οι οποίοι τον πυροβόλησαν.

«Περιττό να πω ότι η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε νευρικοί. Ήμασταν στο Λονδίνο όταν έγινε η επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου», έγραψε στο Twitter.

Ο Χολμς, περιέγραφε την κατάσταση μέσα στην Παναγία των Παρισίων, όση ώρα ήταν ο κόσμος εγκλωβισμένος, ενώ δημοσίευε και φωτογραφίες.

«Είμαστε εγκλωβισμένοι στην Παναγία των Παρισίων. Κάτι συμβαίνει έξω. Ακούγονται σειρήνες της αστυνομίας. Δεν αφήνουν κανέναν να βγει. Μας είπαν ότι οι πόρτες θα μείνουν κλειδωμένες μέχρι να δώσει εντολή η αστυνομία. Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει», ήταν μερικές από τις αναρτήσεις του.

«Μας αφήνουν να βγούμε τώρα. Η αστυνομία κάνει σωματική έρευνα σε όλους. Παρά την κατάσταση, οι ιερείς και η αστυνομία ήταν φανταστικοί. Πολύ ευγενικοί και ήρεμοι», έγραψε αργότερα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.