ΑΚΕΛ: Επίσημα το χρίσμα στον “Mr Coca-Cola Turkey” Μike Σπανό

Το δήθεν κομμουνιστικό κόμμα επέλεξε ένα επιχειρηματία για προεδρικό υποψήφιο!

Επίσημα με τον επιχειρηματία και πρώην διοικητή της Coca-Cola Turkey Μάικ Σπανό θα κατέλθει στο στίβο των προεδρικών εκλογών το ΑΚΕΛ. Η Κεντρική Επιτροπή ενέκρινε χθες την πρόταση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος διαμορφώνοντας την εισήγηση της προς τις κομματικές ομάδες βάσης με 66 ψήφους υπέρ, 17 κατά και έξη αποχές.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ετοιμάζεται να προχωρήσει προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας στην επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητα του ως ανεξάρτητος, ενώ οι διαδικασίες στο ΑΚΕΛ θα τρέχουν παράλληλα με τις κομματικές ομάδες βάσης να καλούνται να εγκρίνουν με μυστική ψηφοφορία την πρόταση της Κεντρικής. Από σήμερα στο κόμμα της Αριστεράς πιάνουν δουλειά.

Στο αιτιολογικό για το χρίσμα στον Μάικ Σπανό, το ΑΚΕΛ τονίζει η πρόταση για τις προεδρικές εκλογές βασικός στόχο έχει την ” απαλλαγή από τη διακυβέρνηση του Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ και αντικατάστασή της με μια διακυβέρνηση που θα υλοποιήσει ένα προοδευτικό, φιλολαϊκό [!!!] πρόγραμμα. Μια νέα διακυβέρνηση που θα χαρακτηρίζεται από συνέπεια, υπευθυνότητα και σταθερότητα στη διαχείριση του Κυπριακού, μακριά από σκοπιμότητες και παλινδρομήσεις ή ακρότητες και στείρο αρνητισμό. Διακυβέρνηση, η οποία θα ανοίγει νέα ελπιδοφόρα προοπτική για την πατρίδα και το λαό μας”.

Ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής δεν συγκροτήθηκε πρόταση μειοψηφίας για να συμπεριληφθεί στην εισήγηση και δεύτερο όνομα πέραν του Μάικ Σπανού, αφού προκρίθηκε ότι το ΑΚΕΛ στρέφεται σε υπερκομματικό και όχι κομματικό υποψήφιο.

Ο Μάικ Σπανός, από τη στιγμή που τα πράγματα έχουν πάρει την πορεία τους στο κόμμα της Αριστεράς, αρχίζει να λειτουργεί ανεξάρτητα, αφού η υποψηφιότητα του θα στοχεύει σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, πέραν του χώρου του ΑΚΕΛ, αλλά και ευρύτερα του χώρου της Αριστεράς. Όπως άλλωστε ήταν και το προφίλ που ήθελε να δώσει για τον υποψήφιο του το ΑΚΕΛ.

Ο Αντρος Κυπριανού σε παρεμβάσεις του χθες πριν από τη συνεδρία της Κεντρικής, υπερασπίστηκε την υποψηφιότητα Σπανού, αποκαλώντας τον «Μιχάλη»και όχι Μάϊκ, θέλοντας να επιβάλλουν πλέον αυτή τη χρήση του ονόματός του υποψηφίου.

Με πληροφορίες από τον “Φ”

>>> ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ: Οι συνεργάτες των Άγγλων κατακτητών καταδικάζουν εκδήλωση για τον αρχηγό της ΕΟΚΑ Γρίβα-Διγενή!!!

One thought on “ΑΚΕΛ: Επίσημα το χρίσμα στον “Mr Coca-Cola Turkey” Μike Σπανό

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΝ ΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s