ΣΥΣΣΩΜΟΣ ο ροζουλί ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στην παρέλαση των γκέι

Με ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, το κυβερνόν κόμμα δηλώνει πως «χαιρετίζει και συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Athens Pride» ενώ συμπληρώνει πως «η αλλαγή συνείδησης, το σπάσιμο των στερεοτύπων, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η αντιμετώπιση του κοινωνικού ρατσισμού και των διακρίσεων σε βάρος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αλλά και όλων όσοι απειλούνται από τον κοινωνικό αποκλεισμό, είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα παιδείας και κουλτούρας.

Οι αγώνες που έχουν δοθεί από το ΛΟΑΤΚΙ κίνημα όλα τα προηγούμενα χρόνια, πιάνουν τόπο. Ο “αόρατος” κόσμος γίνεται ορατός. Η υπερηφάνεια της ύπαρξης κερδίζει έδαφος. Ο ρατσισμός και οι διακρίσεις αργά, αλλά σταθερά χάνουν. Η πάλη για την πλήρη ισονομία συνεχίζεται», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλούν κάθε πολίτη, που ονειρεύεται ένα διαφορετικό και πολύχρωμο κόσμο, σε μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις, αλλά και την παρέλαση στις 7 το απόγευμα».

Το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ κι έκανε άντρα 39χρονο που γεννήθηκε κορίτσι…

ΑΝΤΡΑΣ (ή γυναίκα) ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ. ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ!! 

Γεννήθηκε κορίτσι, αλλά σε όλη του τη ζωή αισθανόταν πως είναι αγόρι εγκλωβισμένο σε ένα σώμα που δεν του ανήκει! Υστερα από 39 ολόκληρα χρόνια με περίεργη παιδική ηλικία, δύσκολη εφηβεία και μπερδεμένη ενήλικη ζωή γεμάτη στενοχώριες και συνεχείς απορρίψεις, κατάφερε επιτέλους να αλλάξει φύλο και επίσημα!

Η σημαντική απόφαση του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου σπάει τα δεσμά του 39χρονου Κρητικού, ο οποίος είναι πλέον σε θέση να κάνει αλλαγή φύλου στα επίσημα έγγραφα. Ουσιαστικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», έχει τη δυνατότητα να διορθώσει τη ληξιαρχική πράξη γέννησης – βάπτισης χωρίς να υποβληθεί σε αφαίρεση γεννητικών οργάνων.

Η απόφαση ανοίγει τον δρόμο για να επιλυθούν και άλλες, παρόμοιες περιπτώσεις. Ηδη έχουν υποβληθεί στην Κρήτη αιτήσεις από άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και θέλουν να κάνουν αλλαγή φύλου στα χαρτιά, χωρίς να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. «Πρόκειται για μια απόφαση που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους οι οποίοι αδυνατούν να υποστούν τη χειρουργική επέμβαση για λόγους υγείας, ψυχολογικούς ή οικονομικούς να τακτοποιήσουν ένα κυρίαρχο θέμα για τη ζωή τους» ανέφερε ο δικηγόρος Απόλλων Καλογερόπουλος, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση.

Μαστεκτομή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή και ακολουθεί ορμονοθεραπεία.

Από μικρή ηλικία, αν και εξωτερικά ήταν κοριτσάκι, ήθελε να φοράει παντελόνια και να παίζει με Playmobil, ενώ μισούσε τις κούκλες! Ηθελε να κάνει παρέα μόνο με αγόρια και να παίζει μπάλα, ενώ αργότερα διαπίστωσε ότι ένιωθε έλξη για τα κορίτσια. Ομως, μεγαλώνοντας η ψυχολογία του καταρρακωνόταν όσο έβλεπε το σώμα του να αλλάζει, να κάνει καμπύλες και στήθος. Ενιωθε εγκλωβισμένος και έφτασε στο σημείο να μισεί τον ίδιο του τον εαυτό.

Παρ’ όλα αυτά, σπούδασε και προσπάθησε να προχωρήσει, αλλά μια απλή γνωριμία, μια συναλλαγή σε τράπεζα, ένα ταξίδι ή η αποστολή ενός βιογραφικού καθόριζαν τη γυναικεία ταυτότητά του, κάτι που ερχόταν σε αντιδιαστολή με την εμφάνιση που είχε επιλέξει. Τελικά, η απόφαση του ειρηνοδικείου τον «απελευθέρωσε» και πλέον μπορεί να ζήσει φυσιολογικά.

Εύα Παπαδάτου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s