Στο νοσοκομείο πρώην παρουσιαστής του «Top Gear»

Ο πρώην παρουσιαστής του «Top Gear», Ρίτσαρντ Χάμοντ, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο έπειτα από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια αγώνα αυτοκινήτων σε ορεινή περιοχή της Ελβετίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η «Daily Mail», o 47χρονος διάσημος παρουσιαστής οδηγούσε ένα supercar αξίας δύο εκατομμυρίων βρετανικών λιρών το οποίο τύλιξαν οι φλόγες, ενώ γύριζε τη νέα του εκπομπή.

Εικόνες από το σημείο δείχνουν το αυτοκίνητο να καίγεται κατά τη διάρκεια της κούρσας Μπέργκενεν- Χέμπεργκ, σε ορεινό δρόμο που ήταν κλειστός για τον αγώνα στην περιοχή Σαιντ Γκάλεν.

«Το δυστύχημα ήταν πραγματικά άσχημο. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Υπήρξε πραγματική ανησυχία για τον Ρίτσαρντ αλλά οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ήταν σε ετοιμότητα και είναι πολύ τυχερός. Θύμισε φριχτές αναμνήσεις από το τροχαίο του 2006 για όσους ήταν μάρτυρες», είπε πηγή στη «Sun» αναφερόμενη παράλληλα σε παλαιότερο τροχαίο που είχε ο παρουσιαστής.

Εκπρόσωπος της ελβετικής Αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο ωστόσο δεν αποκάλυψε περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Ρίτσαρντ Χάμοντ είχε ένα ακόμα τροχαίο πριν μερικές εβδομάδες, όταν οδηγούσε μηχανή σε δρόμο απομακρυσμένης περιοχής της Μοζαμβίκης. Στο ατύχημα στη Μοζαμβίκη χτύπησε στο κεφάλι του.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.