ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΕΛΙΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Ζευγάρι από τα Χανιά δημιούργησε το πιο απολαυστικό βίντεο γάμου…

Ένα από τα πιο απολαυστικά βίντεο γάμου δημιούργησε ένα ζευγάρι από τα Χανιά. Η Τζίνα Μπικάκη και o Μίμης Μουσουράκης, σε κάποια άλλη ζωή θα μπορούσαν να ήταν ηθοποιοί και τραγουδιστές. Μόνο έτσι εξηγείται το υπέροχο βίντεο γάμου που δημιούργησαν μαζί με την παρέα τους και την βοήθεια του επαγγελματία Νίκου Ζακυνθινάκη. 

Επτά λεπτά γεμάτα, χιούμορ και καλή διάθεση.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100011209398580%2Fvideos%2F289892528061058%2F&show_text=0&width=560

Το απόλυτο viral: Κρητικό «Survivor» με… Γιαννούλα εναντίον Ευτέρπης

Η Γιαννούλα, μάνατζερ πολιτιστικού συλλόγου, και η Ευτέρπη, πρώην αεροσυνοδός, στην αρένα ενός «reality» που στήθηκε στην Κρήτη και προκαλεί παροξυσμό γέλιου με την δοκιμασία των δύο γυναικών.

Σε ένα από τα πλέον εμπνευσμένα τηλεοπτικά trailer της χρονιάς για την εκπομπή κρητικού καναλιού «Καλοκαίρι στο Νότο», το Survivor μεταφέρεται σε ένα χωριό της Κρήτης και την μυθική μονομαχία δύο γυναικών για το ποια μαγειρεύει πιο γρήγορα τους περίφημους μπουρμπουριστούς χοχλιούς!

Η σικ Ευτέρπη, πρώην αεροσυνοδός, τίθεται αντιμέτωπη με την αυθεντική ταβερνιάρισσα Γιαννούλα, όταν η τελευταία την προκαλεί σε μονομαχία με αφορμή μια παρεξήγηση και το στρυφνό ύφος της πρώτης: «Challenge accepted», λέει η Ευτέρπη και ξεκινά.

Η ατάκα «Παυλή, τσι πάγκους!» σηματοδοτεί και την έναρξη της απολαυστικής μονομαχίας ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες με τον σύζυγο της Γιαννούλας να λειτουργεί ως έτερος Τανιμανίδης.

Με εκπληκτικά πλάνα -στα γυρίσματα χρησιμοποιήθηκαν drone αλλά και οι μουσικές και τα γραφικά του Survivor- η Γιαννούλα τηγανίζει τελικά πρώτη τους χοχλιούς, ρίχνοντας την τελευταία απολαυστική πινελιά πετώντας το αλάτι όπως ο διάσημος Τούρκος σεφ Νουσρέ.

Το επικό trailer κλείνει με το συμβούλιο, όπου η Ευτέρπη ψηφίζει για αποχώρηση την Γιαννούλα, επειδή είναι ανταγωνιστική και… έχει αρχηγικές τάσεις!

Απολαύστε το:

https://embed.reembed.com/www.protothema.gr/2e7nsa2qwnyX1KW8I_35oZh-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.