Έκαναν την Σημαία «ουράνιο τόξο» στο Αthens Pride παρουσία της κυβέρνησης!

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙ’ … ΑΛΟΙΦΕΣ!!

Ομοφυλόφιλοι  βεβήλωσαν ΒΑΝΑΥΣΑ την Σημαία προχθες στο Σύνταγμα με την παρουσία μελών της κυβέρνησης κάτι που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση καθώς αυτοί είναι οι επίσημοι υπερασπιστές – ΕΔΩ γελάμε – του εθνικού μας Συμβόλου…

Συγκεκριμένα σε μια δικιά τους σημαία τοποθέτησαν τον Σταυρό ακριβώς στην θέση που βρίσκται και στην ελληνική Σημαία παραλλάσσοντας την έτσι σε «δική» τους. Όμως δε ξεφεύγει από την κριτική αυτή ούτε η αντιπολίτευση και ειδικότερα η ΝΔ η οποία ως η άλλοτε όπως φαίνεται μεγάλη δεξιά παράταξη θα έπρεπε να αντιδράσει. Δεν είπε όμως κουβέντα φοβούμενη προφανώς ότι θα κατηγορηθεί για κάποιο… είδος «ομοφοβίας».

Όμως εδώ δεν πρόκειται για θέμα σεξουαλικών προτιμήσεων αλλά για ζήτημα εθνικού συμβόλου.

Το ζήτημα έθιξε και ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή το Athens Pride που διοργανώθηκε το Σάββατο.

Τσακαλώτος: Η οικονομία εξίσου σημαντική με το Gay Pride

Αναφερόμενος στην παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση, αφού παρέστησαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ κρατούσε το φανάρι».

Από την κριτική του βουλευτή δεν ξέφυγε ούτε η Νέα Δημοκρατία, καθώς όπως σημειώνει στην δήλωσή του, «ο Μητσοτάκης κατάπιε τη γλώσσα του».

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Νικολόπουλου:

«Ο ξεπεσμός του καθενός είναι προσωπική του επιλογή. Ακόμη κι ένας ξεπεσμός είναι σεβαστός, όταν είναι περιχαρακωμένος. Όταν, όμως, διαχέεται στους δρόμους και την κοινωνία, είναι κατακριτέος. Πολύ δε, περισσότερο όταν αυτός ο «προοδευτικός» ξεπεσμός οδηγεί στη βάναυση προσβολή της Ελληνικής σημαίας. Και πολύ-πολύ περισσότερο, όταν «νομιμοποιούνται» από την παρουσία κυβερνητικών στελεχών τα αηδιαστικά δρώμενα των ομοφυλοφίλων, στο κέντρο της Αθήνας.

Αν δεν το έχουμε καταλάβει, στην πλατεία Συντάγματος, προσευχηθεί και «αντικαταστάθηκε» η σημαία του Έθνους από τη σημαία των ομοφυλοφίλων. Έχει νόημα ο σεβασμός στις ιδιαιτερότητες και τις επιλογές του καθενός, όταν δεν θίγονται και δεν προσβάλλονται η Δημοκρατία, το Σύνταγμα, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα σύμβολα και τα ιερά και όσια της πατρίδας μας.

Για την σημαία έχει χυθεί αίμα κι έχουν χαθεί ζωές. Μπροστά στα μάτια κυβερνητικών παραγόντων η σημαία μας βεβηλώθηκε, αλλά οι Τσακαλώτοι ήταν απορροφημένοι από τις δημόσιες αναιδείς και σιχαμένες περιπτύξεις και «τυφλώθηκαν» μπροστά στην προσβολή του Εθνικού συμβόλου…

Αλλά, δεν βρέθηκε κι ένας Εισαγγελέας να πράξει τα δέοντα για το «κουρέλιασμα» της σημαίας και την προσβολή της δημόσιας αιδούς. Αιδώς και μη χειρότερα…

Και ναι, τα χειρότερα καιροφυλακτούν όταν χάνεται ένα παλληκαράκι στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα και ομολογεί η Κυβέρνηση ότι αδυνατεί να διαλευκάνει το έγκλημα διότι το Μενίδι, είναι ένα «άλλο», άβατο κράτος. Σπεύδουν, όμως, ο Υπουργός Οικονομικών, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, για να συμμετάσχουν στη «γιορτή» της ομοφυλοφιλίας, νομιμοποιώντας με την παρουσία τους κάθε πράξη καταπάτησης του Ελληνικού Συντάγματος και των Αρχών της Δημοκρατίας.

Ηθελημένα ή άθελα, η ουσία είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπράττει στις αντιμιλιταριστικές πρωτοβουλίες που έχουν σαν στόχο την παθητική στάση του λαού στις ξενόφερτες επιβουλές. Μια σύμπραξη που διευκολύνεται από την «εκκωφαντική» σιωπή της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που «κατάπιε την «γλώσσα» του και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κρατούσε «φανάρι» στους ομοφυλόφιλους…

Όταν σύμβολα και μνημεία, όπως η σημαία, ο Τσολιάς, ο Άγνωστος Στρατιώτης, ο φύλακας της Προεδρικής Φρουράς εξευτελίζονται στη συνείδηση του κόσμου, όταν η πανσεξουαλικότητα και η ελευθεριότητα ορίζονται τα πάντα και αποτελούν τον μοναδικό άξονα ελευθερίας ενός λαού, τότε ο λαός αυτός είναι στα πρόθυρα ενταφιασμού του μέλλοντός του.

Όμως, όχι! Σεβόμαστε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα ή διαφορετικότητα, αλλά η ανοχή έχει και τα όριά της. Άλλο πράγμα η ανοχή της ιδιαιτερότητας και άλλο οι επιθυμίες κάποιων ν’ αποτελέσουν τα πρότυπα της νέας γενιάς.

Όπως συνέβη στους αιώνες των αιώνων, έτσι και τώρα, η Ορθοδοξία και η Δημοκρατία των πολλών θα επικρατήσουν έναντι του φασισμού των ολίγων».

Σ.Ε.

>>> Η «επανάσταση» της παρακμιακής «υπερηφάνειας»…

One thought on “Έκαναν την Σημαία «ουράνιο τόξο» στο Αthens Pride παρουσία της κυβέρνησης!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s