ΕΚΛΟΓΕΣ 2018: «Ραντεβού» ΑΚΕΛ με Λιλλήκα στις 26 Ιουνίου

Φτου κι απ’ την αρχή το ΑΚΕΛ, μετά το διαζύγιο με Σπανό

Κλείδωσε για το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Ιουνίου η συνάντηση του ΑΚΕΛ με τον Γιώργο Λιλλήκα, όπως επιβεβαιώνουν πηγές από το κόμμα.

Από την Εζεκία Παπαϊωάννου τονίζεται ότι η συνάντηση αυτή δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι, δεδομένου ότι το κόμμα ανταποκρίθηκε σε σχετική πρόσκληση του Γιώργου Λιλλήκα.

Το ΑΚΕΛ δηλώνει ανοιχτό σε συναντήσεις και συζητήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους, ενόψει των διεργασιών για τις Προεδρικές Εκλογές.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Συμμαχίας Πολιτών Ανδρέας Αποστόλου επιβεβαίωσε τη συνάντηση και τόνισε ότι η υποψηφιότητα του Γ. Λιλλήκα δεν είναι υπό την αίρεση των αποφάσεων οποιουδήποτε κόμματος, οι οποίες θα γίνουν σεβαστές.

Η Συμμαχία συνεχίζει τις επαφές με κόμματα που δεν έχουν ακόμη καταλήξει στις κινήσεις τους για τις Προεδρικές. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει ανοιχτός διάλογος και με το Κίνημα Οικολόγων.

Ψες, ο Άντρος Κυπριανού, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση είχε προτείνει στον Γιώργο Λιλλήκα να αποσύρει την υποψηφιότητά του και να αναζητήσει με το ΑΚΕΛ το ενδεχόμενο να εξευρεθεί ένας υποψήφιος που θα είναι αποδεκτός τόσο για το ΑΚΕΛ όσο και για τη Συμμαχία Πολιτών.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s