ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ: Η προσφορά του συμπέθερου του Αναστασιάδη ήταν …η φθηνότερη

Την ενημέρωση της Βουλής ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού για το πώς και το γιατί αγοράστηκαν από την Αστυνομία οχήματα ΚΙΑ, την αντιπροσωπεία των οποίων, ως γνωστό, έχει ο συμπέθερος του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει στην απάντηση του προς τη Βουλή ο κ. Νικολάου, ημερ. 12/6/2017, η Αστυνομία από την 1η Μαρτίου 2013, που ανέλαβε την εξουσία η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, μέχρι και σήμερα αγόρασε 10 οχήματα ΚΙΑ Ceed, συνολικού κόστους €259.800 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ., τα οποία παραχωρήθηκαν στο Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου.

Για την προμήθεια των υπό αναφορά οχημάτων προκηρύχθηκε δημόσιος διαγωνισμός. Στο διαγωνισμό υπέβαλαν προσφορά δύο οικονομικοί φορείς. Ο πρώτος προσέφερε την τιμή των €14.290 χωρίς ΦΠΑ για έκαστο όχημα και ο δεύτερος προσέφερε την τιμή των €16.682 χωρίς ΦΠΑ για έκαστο όχημα. «Η προσφορά κατακυρώθηκε με απόφαση του Συμβουλίου Προσφορών στις 24/7/2015 στον προσφοροδότη με την πιο συμφέρουσα προσφορά που είναι ο προμηθευτής των οχημάτων ΚΙΑ», καταλήγει στην επιστολή του ο Ιωνάς Νικολάου.

ΜΧΣ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.