Αγνοείται στη θάλασσα της Χρυσοχούς ο σκηνοθέτης Νίκος Σιαφκάλης

Ο Νίκος Σιαφκάλης είναι ο ψαράς που αγνοείται από το απόγευμα στη θάλασσα της Πόλης Χρυσοχούς.

Όπως επιβεβαίωσαν στον «Φ» αστυνομικές πηγές, ο 83χρονος ψαράς που αναφέρθηκε από τους οικείους του ως αγνοούμενος στη θάλασσα ενώ είχε μεταβεί για ψάρεμα, είναι ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Η αναφορά στην Αστυνομία για τη νέα υπόθεση ψαρά που αγνοείται στη θάλασσα της Πάφου, την τρίτη σε διάστημα λίγων μηνών, έγινε στις 4.00μμ από τον γιο του 83χρονου, Ευθύμιο. Όπως ανέφερε, ο πατέρας του είχε μεταβεί από το πρωί για ψάρεμα στην περιοχή του Κόλπου Χρυσοχούς, χωρίς μέχρι την ώρα εκείνη να δώσει σημεία ζωής και να απαντήσει στις συνεχείς αναζητήσεις των οικείων του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες και στην περιοχή μεταξύ Λατσιού και Λουτρών της Αφροδίτης άρχισε εντατική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, με τη συμμετοχή μελών της Λιμενικής, της Αστυνομίας, της Πολιτικής Άμυνας, άλλων υπηρεσιών, οικείων του 83χρονου και ιδιωτών δυτών και ψαράδων από την περιοχή.

Από τις πρώτες ώρες των ερευνών, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 83χρονου σε περιοχή κοντά στο σημείο όπου είχε αναφέρει ότι θα μετέβαινε για ψάρεμα, μέσα στο οποίο εντοπίστηκε καταδυτική στολή, ένα ψαροντούφεκο, άλλα σύνεργα ψαρέματος καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Λίγη ώρα αργότερα, οριστικοποιήθηκε ότι ο ψαράς είναι ο σκηνοθέτης Νίκος Σιαφκάλης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στη γενέτειρά του, Δρούσια. Ο γιος του ανάφερε ότι τον αναζητούσε η οικογένεια του για ώρες χωρίς αποτέλεσμα. Ανεπιβεβαίωτο παρέμενε μέχρι το απόγευμα αν ο 83χρονος είχε μπει στη θάλασσα για ψάρεμα ή αν ψάρευε με καλάμι, αν και οι οικείοι του εικάζουν ότι είχε μπει στη θάλασσα, δεδομένου ότι εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και ρούχα που φορούσε το πρωί χθες ο 83χρονος.

Οι έρευνες των αρχών της Δημοκρατίας αποβαίνουν άκαρπες, ενώ θα διακοπούν με το σκότος, προκειμένου να συνεχισθούν με το πρώτο φως της ημέρας αύριο.

Ντόρα Χριστοδούλου  “Φ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.