Μουσικoχορευτική εκδήλωση Ελλ. Κολεγίου Αγ. Παντελεήμονος Harrow

Με τη συμμετοχή της Νεανικής Χορωδίας της Σωτήρας Κύπρου

Το Ελληνικό Κολέγιο Aγ. Παντελεήμονος Harrow ΒΔ Λονδίνου οργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουνίου ειδική εκδήλωση με Γεύμα, Μουσική και Χορό, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος (660 Kenton Road, Harrow, Middx. HA3 9QN). Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 1.00 μ.μ., μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος και Αγ. Παρασκευής.

Η εν λόγω εκδήλωση οργανώνεται με πρωτοβουλία των Επιτροπών της Κοινότητας (Εκκλησιαστικής, Σχολικής και Αδελφότητας Κυριών), με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ταμείου του Ελληνικού Κολεγίου.

Θα προσφερθεί Γεύμα και το πολυμελές χορευτικό συγκρότημα του Ελληνικού Κολεγίου, με δασκάλα τη Χριστιάνα Λοϊζίδου, θα παρουσιάσει πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς.

Οι οργανωτές επιφυλάσσουν επίσης μια ωραία έκπληξη κι αυτή είναι η συμμετοχή στην εκδήλωση 18 μελών της εντάλαντης Νεανικής Χορωδίας της Σωτήρας Αμμοχώστου Κύπρου, με την επωνυμία «Μικροί Ρεμπέτες», που θα ταξιδέψει ειδικά από την Κύπρο, μαζί με τον Διευθυντή της κ. Γιώργο Δημητρίου, καθώς επίσης με τον Δήμαρχο της ΣωτήραςΚύπρου κ. Γεώργιο Τάκκα και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μαρτή Μαρτή, με σκοπό να λαμπρύνουν την εκδήλωση αυτή, μεταφέροντας ήχους, μουσικές, φως και ευωδίες από την εσταυρωμένη Μεγαλόνησο Κύπρο στη φιλογενή Ομογένεια του Λονδίνου.

Θα συμμετάσχει και ο άξιος μουσικοδιδάσκαλος σε Ελληνικά Σχολεία της Παροικίας και διακεκριμένος οργανοπαίκτης κ. Γιάννης Πολυκανδριώτης, μαζί και με άλλους μουσικούς της Παροικίας μας.

Ανάμεσα στους κύριους χορηγούς της εκδήλωσης θα είναι ο Πρόεδρος της Κοινότητας με τη σύζυγό του, Δρ. Σεραφείμ και κα. Άντρη Κυριακίδη, καθώς επίσης και ο Αντιπρόεδρος Α΄ της Κοινότητας με τη σύζυγο και το γιο του, κ. Πέτρος, κα. Αναστασία και κ. Ιωάννης Χριστοφή.

Τα εισιτήρια τιμώνται: £20 για ενηλίκους και £10 για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων καλέστε στα τηλέφωνα: 07903 – 206  678 (Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης)  &  020 – 8732 2833 (π. Αναστάσιος Σαλαπάτας).

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην ωραία αυτή εκδήλωση.

3 thoughts on “Μουσικoχορευτική εκδήλωση Ελλ. Κολεγίου Αγ. Παντελεήμονος Harrow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.