Νίκος Σιαφκάλης: Η αυτοψία και η φουσκωτή βάρκα

Το χειρότερο που όλοι απεύχοντο από το απόγευμα της Κυριακής, τελικά. Σε παραλία των Νέων Δημμάτων, στην περιοχή Χρυσοχούς-Τηλλυρίας, τουρίστας που έκανε βόλτα την Τρίτη το πρωί στην παραλία εντόπισε πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα. 

Οικείοι του 83χρονου σκηνοθέτη Νίκου Σιαφκάλη που αγνοείτο από το πρωί της Κυριακής, όταν και μετέβη για ψάρεμα στην περιοχή των Λουτρών της Αφροδίτης, αναγνώρισαν το πτώμα, το οποίο ανήκει στον άτυχο άνθρωπο του θεάτρου.

Ο τουρίστας ενημέρωσε σχετικά ένα ψαρά που ετοιμαζόταν να βγει στα ανοιχτά και ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τη Λιμενική Αστυνομία.

ΑΥΤΟΨΙΑ

Ολοκληρώθηκε στην ακτή των Νέων Δημάτων όπου εντοπίστηκε η σωρός του Νίκου Σιαφκάλη, η αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Η σωρός του 83χρονου μεταφέρθηκε πλέον στο Νοσοκομείο Πάφου, για τη διενέργεια αύριο της νενομισμένης νεκροψίας που θα καταδείξει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν.

Στις δηλώσεις του μετά την αυτοψία, ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους περιορίστηκε να αναφέρει ότι διενήργησε αυτοψία στη σορό του Νίκου Σιαφκάλη και ότι τα αίτια του θανάτου του θα διαφανούν κατά την νεκροψία που θα διενεργηθεί αύριο στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Πάφου.

Αντικείμενο αστυνομικών εξετάσεων πάντως, αποτελεί και το γεγονός ότι στην περιοχή που εντοπίστηκε τελικά η σωρός του 83χρονου, βρέθηκε και η φουσκωτή του βάρκα, με ένα καλάμι ψαρέματος μέσα. Το γεγονός αυτό εξετάζεται μέσα στο γενικό πλαίσιο για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Νίκος Σιαφκάλης, επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, χαρακτηρίζοντας ευφάνταστα σενάρια πληροφορίες για μυστήριο γύρω από την υπόθεση.

Καμία υπόνοια εγκλήματος 

Η Αστυνομία αποκλείει από τις προκαταρκτικές εξετάσεις το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Σχολιάζοντας εκτιμήσεις διαφόρων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η ύπαρξη της βάρκας του 83χρονου «αλλάζει τα δεδομένα» και αποκλείει την περίπτωση πνιγμού ή ατυχήματος, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, υπαστυνόμος Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως από τις μέχρι τώρα εξετάσεις δεν έχει διαφανεί ότι ο θάνατος του προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Ντόρα Χριστοδούλου “Φ”

One thought on “Νίκος Σιαφκάλης: Η αυτοψία και η φουσκωτή βάρκα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s