Φως στα αίτια θανάτου του σκηνοθέτη Νίκου Σιαφκάλη

Από καρδιά πέθανε και όχι από πνιγμό

Διενεργήθηκε σήμερα το πρωί η νεκροψία επί της σορού του σκηνοθέτη Νίκου Σιαφκάλη από τον ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου. Το πόρισμα αναφέρει ότι ο θάνατος του 83χρονου  οφείλεται σε παθολογικά αίτια και προήλθε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους.

Από το πόρισμα εξηγείται και το γεγονός της ανεύρεσης της βάρκας στην περιοχή, όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα, αφού όπως εκτιμά η Αστυνομία, ο Νίκος Σιαφκάλης υπέστη το καρδιακό επεισόδιο ενώ βρισκόταν εντός της βάρκας και παρέμεινε νεκρός μέσα στη βάρκα αρκετές ώρες και ακολούθως έπεσε στη θάλασσα.

Δεδομένου ότι η ιατροδικαστής διαπίστωσε επίσης ότι οι πνεύμονες του 83χρονου ήταν καθαροί από νερό, αυτό σημαίνει τόνισαν ότι ο άτυχος Νίκος Σιαφκάλης υπέστη το έμφραγμα ενώ ήταν στη βάρκα και έπεσε νεκρός μέσα σε αυτήν και δεν πέθανε στο νερό.

Εκτιμάται ότι η βάρκα με τη σωρό του άτυχου άντρα παρασυρόταν για πολλές ώρες και τελικά λόγω της θαλασσοταραχής αναποδογυρίστηκε, λίγο πριν εντοπιστεί από τον τουρίστα το πρωί της Τρίτης στην περιοχή Νέων Δημμάτων.

-Στο μεταξύ, σήμερα ανακοινώθηκε ότι η κηδεία του Νίκου Σιαφκάλη θα τελεστεί το ερχόμενο Σάββατο, 24 Ιουνίου, στις 4.00μμ από τον ιερό ναό Αγίου Επιφανείου στη γενέτειρα του, Δρούσια.

>>> Θλίψη για τον χαμό του Νίκου Σιαφκάλη- Η πορεία του μεγάλου καλλιτέχνη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s