Φοιτητές του Κέμπριτζ τα …πέταξαν για να γιορτάσουν το τέλος των εξετάσεων

School’s out! Britain’s brightest students go wild to celebrate the end of their exams at Cambridge’s raucous all-night Ball.

1800 φοιτητές του φημισμένου Trinity College στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ πέταξαν τα ρούχα τους -και όχι μόνο – για να να γιορτάσουν το τέλος των εξετάσεων στη ετήσια γιορτή σε ποταμό της πόλης που μαζεύονται όλοι για να γιορτάσουν το τέλος της περιόδου.

Φοιτητές από τα Κολέγια Clare and Jesus του ιδίου Πανεπιστημίου δεν υστέρησαν στο γλέντι που διήκησε μέχρι τις 06.00 το πρωί.

Το ποτό έρρεε άφθονο και οι ερωτικές συνευρέσεις ήταν κάτι το αναπόφευκτο με τους περισσότερους νεαρούς σπουδαστές. Όσο για το φαγητό πρωταγωνίστησαν …οι ελιές και η φέτα από την Ελλάδα και ποταμίσιο ψάρι.

Πέραν από τα… πονηρά, οι πιο πολλοί φοιτητές γιόρτασαν το τέλος του ακαδημαϊκού έτους με μουσικό πρόγραμμα τζαζ, πυροτεχνήματα, βαρκάδα και πολλά άλλα διασκεδαστικά…

Το Trinity του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ κατέχει πάνω από 32 βραβεία Νόμπελ και αποδεικνύει ότι τα πιο δυνατά μυαλά του κόσμου μπορούν να διασκεδάζουν χωρίς φραγμούς.

Οι συγκεκριμένοι μαθητές χωρίς ρούχα είναι του Κολέγιου Τρίνιτι που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ που θεωρείται ένα από τα πιο σπουδαία παγκοσμίως.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η βρετανική Daily Mail.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.