Σάλος και φέτος στις ιπποδρομίες του Ασκοτ

Ξύλο, μεθυσμένοι και ντροπιαστικές φωτογραφίες

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή εκατοντάδες Βρετανίδες και Βρετανοί βάζουν τα καλά τους, παίρνουν μαζί τους ποτά, φαγητό και τσάι και πηγαίνουν στις ιπποδρομίες του Άσκοτ, το μεγαλύτερο αθλητικό-κοινωνικό γεγονός του καλοκαιριού.

Royal Ascot at Ascot Racecourse on June 20, 2017 in Ascot, England.

Ωστόσο, παρ’ όλο που οι ιπποδρομίες του Άσκοτ θεωρούνται από τις πιο γκλάμουρ γιορτές της Βρετανίας, μιας και συνδέονται με τη βασιλική οικογένεια, κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο έξαλλη η κατάσταση εκεί, με τους Βρετανούς να το ρίχνουν στο ποτό, κάνοντας εν τέλει γελοιότητες.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ούτε και φέτος έφτιαξαν τα πράγματα, καθώς δεν έλειψαν οι καβγάδες ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.

Στο βίντεο της Daily Mail φαίνεται μία ομάδα ανδρών να παίζει ξύλο, προκαλώντας αναστάτωση σε όσους βρίσκονταν κοντά τους και κυρίως στις γυναίκες, οι οποίες είχαν φορέσει τα καλά τους, με τις πανάκριβες τσάντες να έχουν την τιμητική τους.

Βέβαια, μία παρέα κοριτσιών δεν νοιάστηκε τόσο για την εμφάνισή του και άρχισε να παίζει μπουνιές μέσα στο πλήθος.

Από την άλλη, δεν έλειψαν και οι προκλητικοί χοροί, αλλά και τα φιλιά ανάμεσα σε ζευγάρια, τα οποία είχαν πιει κι αυτά λίγο παραπάνω.

Εκτός αυτού, οι φωτογράφοι που βρέθηκαν στις ιπποδρομίες δεν έχασαν ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες μεθυσμένες Βρετανίδες να κοιμούνται κάτω στο γρασίδι, αλλά και νεαρές γυναίκες που είχαν ντυθεί εντελώς κιτς.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, καθώς το 2011 είχε ξεσπάσει μία μεγάλη μάχη στο Άσκοτ με τους Βρετανούς να χρησιμοποιούν πολυτελείς σαμπάνιες για «όπλο» τους.

Πάντως δεν έλειψαν και οι ωραίες παρουσίες, ενώ για ακόμη μία φορά τα βλέμματα έκλεψε η βασιλική οικογένεια, με τη βασίλισσα Ελισάβετ και την Κέιτ να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής.

Φωτογραφίες: Associated Press

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.