Η Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας

President Donald Trump with first lady Melania Trump, step out of the Diplomatic Reception Room to arrive at the Congressional Picnic on the South Lawn of the White House, Thursday, June 22, 2017, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)

Εορταστικό ήταν το κλίμα το βράδυ της Πέμπτης στον Λευκό Οίκο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να συμμετέχει με όλη την οικογένειά του στο αποκαλούμενο «Congressional Picnic».

Η Μελάνια Τραμπ ήταν όμως εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο για το φόρεμά της, όσο και με την εικόνα της, καθώς η ίδια ήταν πιο γλυκιά από ποτέ με τον κόσμο.

First lady Melania Trump in the Mary Katranzou dress, stands during the Congressional Picnic on the South Lawn of the White House, Thursday, June 22, 2017, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)

Αρχικά, το φόρεμα, το οποίο σχεδίασε η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου και κοστισε $2,335, ήταν λευκό, λεπτό στη μέση και άνοιγε προς τα κάτω, ενώ οι πολύχρωμες κάθετες και πλάγιες ρίγες έδιναν έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο.

Η εμφάνιση με το φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτο τους ώμους της Πρώτης Κυρίας και είχε ένα μικρό σκίσιμο στο πλάι, ολοκληρώθηκε με μία μικροσκοπική ζώνη που τόνιζε τη μέση της και σουέντ ροζ γόβες που ταίριαζαν με τις γραμμές του φορέματος.

Από την άλλη, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνίδα σχεδιάστρια ντύνει μια Πρώτη Κυρία, καθώς φορέματά της είχε φορέσει και η Μισέλ Ομπάμα όταν είχε επισκεφτεί το Λονδίνο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.