Κι όμως, αυτή η γυναίκα είναι 42 χρονών (!) Δες ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της

Είναι σχεδόν αδύνατο να δείχνεις έτσι μετά τα 40. Πώς τα καταφέρνει αυτή η γυναίκα από την Ταϊβάν;

Εντάξει η συμφιλίωση με τον χρόνο και το ότι μεγαλώνεις και πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου σε κάθε ηλικία είναι το ιδανικό, αλλά τι γίνεται όταν κυκλοφορούν εκεί έξω γυναίκες που δείχνουν ότι ο καιρός περνά και τις έχει ξεχάσει στα 20;

Αυτή είναι και η περίπτωση της Lure Hsu από την Ταϊβάν, η οποία ασχολείται με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και εσχάτως με το πόσο διάσημη έχει γίνει στο instagram, ακριβώς επειδή μοιάζει με έφηβη, αλλά θα κλείσει οσονούπω τα 42 (!).

Όχι, δες τη σε παρακαλώ.

Αυτό το ανεξήγητο που συμβαίνει στο πρόσωπό της, της ζητήθηκε να σχολιάσει σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Friday: “Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική. Μπορεί δηλαδή στ’ αλήθεια, να μειώσει τη γήρανση, τις λεπτές γραμμέςinstagram, καθώς και άλλα δερματικά προβλήματα. Επίσης, για να διατηρήσεις υγιή την επιδερμίδα σου, ο ήλιος είναι επίσης πολύ σημαντικός, αλλά όχι η υπερβολική έκθεση σε αυτόν – ιδίως το καλοκαίρι. Πρέπει να χρησιμοποιείς αντηλιακό γιατί το ηλιοκαμμένο δέρμα είναι πιο ξηρό κι έτσι τα σημάδια και οι λεπτές γραμμές εμφανίζονται ευκολότερα“.

Νομίζω πως το παν είναι η καλή ενυδάτωση και να μην εκτίθεσαι υπερβολικά στον ήλιο.

Επίσης συμβουλεύει να πίνουμε μια κούπα σκέτο καφέ κάθε πρωί, λίγα ζαχαρούχα ποτά, λιγότερο λιπαρό φαγητό, πολλά φρούτα, λαχανικά και νερό. Να μειώσουμε το κρέας και να αυξήσουμε τις φυτικές ίνες, αλλά και τα φαγητά με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, αλλά και να γυμναζόμαστε.

Μεταξύ μας, όλοι τα ίδια λένε. Μάλλον γονιδιακό είναι το θέμα – ή απλά λέει ψέματα – τι να πω. Βέβαια, υπάρχει και αυτό το σκίτσο που εξηγεί πολλά για το Ασιατικό μπλοκ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.