ΚΥΠΡΟΣ: Η ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού που συγκίνησε το πανελλήνιο

Μια όμορφη ιστορία αγάπης φιλοξενήθηκε την Τετάρη το απόγευμα στην δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, στέλνοντας τα πιο δυνατά μηνύματα.

Πρωταγωνιστές σε αυτό το love story η Άντρη Καντιλάφτη και ο Χάρης Θεοχάρους, οι οποίοι ένωσαν επίσημα τις ζωές τους τον Μάιο. Ο λόγος που αυτή η ιστορία αγάπης είναι διαφορετική από όλες τις άλλες, είναι γιατί ο γαμπρός είναι καθηλωμένος σε τροχοκάθισμα τα τελευταία 17 χρόνια.

Μιλώντας στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους η Άντρη Καντιλάφτη, εξιστόρησε τα γεγονότα από την πρώτη μέρα της γνωριμίας της με τον Χάρη, μέχρι και την ημέρα που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, πριν από δυο χρόνια, στις 13 Μαΐου.

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου η Άντρη είδε τον Χάρη να χορεύει ζεϊμπέκικο και όπως είπε, «δεν πρόσεξε το τροχοκάθισμα του, αλλά είδε τη λάμψη στα μάτια του και τον ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή». Μετά από εκείνη τη νύχτα συναντήθηκαν μετά από λίγο καιρό και έτσι ξεκίνησε η δική τους ιστορία.

Ο Χάρης εδώ και 17 χρόνια κάθεται σε τροχοκάθισμα μετά από ένα ατύχημα που είχε το 2000, «έχει τα πάντα εκτός από τη δυνατότητα να περπατήσει», σχολίασε η Άντρη στη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Όπως ανέφερε η Άντρη, οι αντιδράσεις από το οικογενειακό περιβάλλον της για τη σχέση τους ήταν έντονες, λόγω της κατάστασης της υγείας του Χάρη και των δυσκολιών που θα αντιμετώπιζαν στην καθημερινότητά τους, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να παντρευτούν. Αυτή τη στιγμή είναι όλοι δίπλα της και την στηρίζουν καθημερινά.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.