Εκατομμυριούχοι οι τουρκόφιλοι “αριστεροί”

Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία του ΑΚΕΛ

Το ΑΚΕΛ μαζί με τις συνδεδεμένες του εταιρείες, βάσει των ενοποιημένων οικονομικών του καταστάσεων, παρουσιάζει στις 31 Δεκεμβρίου του 2016 συνολικά  περιουσιακά στοιχεία ύψους €10.323.546.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, ενώ διευκρινίζεται ότι στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται τα ακόλουθα.

  • Μετρητά σε τραπεζικά ιδρύματα και στο ταμείο ύψους €2.754.303.
  • Η αξία του εξοπλισμού, της ακίνητης περιουσίας και άλλων επενδύσεων είναι €5.168.252.

Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος των περιουσιακών στοιχείων του Κόμματος είναι ακίνητη περιουσία. Αυτή η περιουσία αφορά κατά κύριο λόγο τα οικήματα – γραφεία όπου στεγάζεται η Κ.Ε. και τα γραφεία του Κόμματος σε όλες τις επαρχίες.

«Οι υποχρεώσεις μας σε πιστωτές και τραπεζικά ιδρύματα ανέρχονται σε €4.250.991, ενώ τα καθαρά περιουσιακά στοιχεία ανέρχονται σε €6.072.555», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Το ΑΚΕΛ, από τον Δεκέμβρη του 2012 που ψηφίστηκε και ο σχετικός νόμος περί πολιτικών κομμάτων, παρουσιάζει ανελλιπώς τις οικονομικές του καταστάσεις στον Έφορο Πολιτικών Κομμάτων, προστίθεται.

Παράλληλα, οι καταστάσεις αυτές δημοσιοποιούνται και στα ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα του Κόμματος. Οι πλήρεις εξελεγμένοι λογαριασμοί για το 2016 έχουν αποσταλεί στις 22/06/2017 στον Έφορο Τήρησης Μητρώου Πολιτικών Κομμάτων.

Οι οικονομικές μας καταστάσεις περιλαμβάνουν τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της Κεντρικής Επιτροπής και των Επαρχιακών Επιτροπών του Κόμματος (Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Πάφου, και των παραρτημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου και Ελλάδας).

Στις οικονομικές μας καταστάσεις περιλαμβάνονται επίσης και οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις των εταιρειών ΕΤΑΚ, ΑΜΟΛΑ, ΛΕΚΑ και ΕΣΑΠ στις οποίες είναι εγγεγραμμένη η ακίνητη περιουσία του κόμματος στην οποία στεγάζονται τα γραφεία του Λαϊκού Κινήματος στη Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο αντίστοιχα.

«Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η περιουσία του Κόμματος έτυχε πολύ σχολαστικής, προσεγμένης και νοικοκυρεμένης διαχείρισης και αξιοποίησης όλα αυτά τα χρόνια.» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΑΚΕΛ που φέρει την υπογραφή του υπεύθυνου του Οικονομικού Γραφείου του Νίκου Ιωάννου.

Προστίθεται ότι στα περιουσιακά στοιχεία του Κόμματος περιλαμβάνονται επίσης και δωρεές/εισφορές που κατά διαστήματα γίνονται από συντρόφους μέλη του προς το Κόμμα.

Πηγή: philenews

>>> ΑΚΕΛ: Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να απαλλαγούν από την Δεξιά και να κάψουν τις Δάφνες του Αγώνα της ΕΟΚΑ…

2 thoughts on “Εκατομμυριούχοι οι τουρκόφιλοι “αριστεροί”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.