Δεσπότης Νίντζια!

Σαν μικρό παιδί έκανε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, όταν ανέβηκε σε μια μοτοσικλέτα με τη χάρη… καμικάζι [μάλλον μαχητή Nijia]! Ο 79χρονος ιεράρχης αιφνιδίασε τον οδηγό μίας από τις μηχανές που συμμετείχαν στην ετήσια συνάντηση μοτοσικλετιστών…

…η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από προχθές στα Καλάβρυτα, και ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του, ξαφνιάζοντας τους υπόλοιπους μηχανόβιους και τραβώντας την προσοχή των υπόλοιπων επισκεπτών! Ο ηλικιωμένος επίσκοπος εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους, καθώς δεν σταματούσε να γελάει σαν παιδί που το πάνε πρώτη φορά στο λούνα παρκ! Ετσι, έσπευσαν να τον βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τηλέφωνά τους, ενώ ο οδηγός της μηχανής έβγαλε το κράνος του και χαμογελούσε πλατιά, ποζάροντας μαζί με τον μητροπολίτη που καθόταν πίσω του!

Οι χαρακτηριστικές εικόνες και τα βίντεο κάνουν τον γύρο των social media, με τον… μοτοσικλετιστή Αμβρόσιο να στέκεται χαρούμενος δίπλα σε πολλούς από τους επισκέπτες που δεν έχασαν την ευκαιρία να του ζητήσουν μια… selfie!

Νωρίτερα, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων είχε παραστεί στον ιερό βράχο της Ορθοδοξίας, το Μέγα Σπήλαιο, για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στη νικηφόρα μάχη κατά των ορδών του Ιμπραήμ στις 24 Ιουνίου 1827, που διοργάνωσε η Παγκαλαβρυτινή Ενωση σε συνεργασία με την ιερά μονή και τον τοπικό δήμο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.