Ο 97χρονος Κωνσταντίνος αποφοίτησε και «ξεσήκωσε» το Παν. Κύπρου

Όταν επιθυμείς κάτι πάρα πολύ, σίγουρα βρίσκεις τρόπους να το επιτύχεις! Αυτό απέδειξε ο 97χρονος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης από την Κοκκινοτριμυθιά, ο οποίος εντυπωσίασε το παγκύπριο με τη θέλησή του για γνώση και μάθηση.

Ο 97χρονος Κωνσταντίνος αποφάσισε πριν λίγα χρόνια να ξεκινήσει τις  σπουδές του στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, έργο που κατάφερε να ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία, αφού τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, κατάφερε να παραλάβει το πτυχίο του στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Όταν κλήθηκε να παραλάβει το πτυχίο του, ο κόσμος τον καταχειροκρότησε, εκφράζοντας προς το πρόσωπό του κ. Γεωργιάδη τον θαυμασμό του και ο ίδιος –  περήφανος και ευτυχισμένος για τον στόχο που κατάφερε να επιτύχει – ανταπέδωσε  το ζεστό χειροκρότημα  που έλαβε, με το μεγαλύτερο χαμόγελο του.

Ο κ. Γεωργιάδης αποτελεί αναμφίβολα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, κάνοντας τρόπο ζωής το απόφθεγμα του Αθηναίου νομοθέτη Σόλωνα «Γηράσκω δ’ αεί πολλά διδασκόμενος».

Νικολέττα Κουρούσιη “Φ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.