Ρόδος: Καταδικάστηκαν οι συγγενείς παιδιού για τον βιασμό του – Σε τι κόσμο ζούμε, Θεέ μου;

Ούτε μέρα δεν κατάφεραν να μειώσουν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου τις βαρύτατες πρωτόδικες ποινές κάθειρξης, οι κατηγορούμενοι της πολύκροτης υπόθεσης βιασμού και αποπλάνησης ανήλικου κοριτσιού από την ηλικία των 5-7 ετών!

Στο εδώλιο του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου κάθισαν ο παππούς η μητέρα και η θεία της σε μία προσπάθεια να μειώσουν ή ακόμη και να «εξαφανίσουν» τις πολυετείς ποινές κάθειρξης που τους βαραίνουν.

Η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου ξεκίνησε στα μέσα Μαρτίου 2017 κεκλεισμένων των θυρών και ολοκληρώθηκε χθες, αργά το απόγευμα με την έκδοση της απόφασης.

Το δικαστήριο με πρόταση και του εισαγγελέα της έδρας απέρριψε κάθε ελαφρυντικό που προτάθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων και τους έκρινε ένοχους όπως πρωτοδίκως.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού κρίθηκε ένοχη για τον βιασμό, την αποπλάνηση και άμεση συνέργεια στην αποπλάνηση της κόρης της και της επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 35 ετών κατά συγχώνευση.

Ο παππούς κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση και τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών, ενώ η θεία κρίθηκε ένοχη σε άμεση συνέργεια βιασμού και αποπλάνησης και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών.

Υπενθυμίζεται πως οι ίδιες ποινές είχαν επιβληθεί και πρωτόδικα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, τον Μάιο του 2015 για τους τρεις κατηγορουμένους, ενώ με την ίδια απόφαση του το δικαστήριο είχε απαλλάξει από κάθε κατηγορία την γιαγιά, η οποία είχε κριθεί αθώα.

Η υπόθεση αφορά τρεις δικογραφίες, οι οποίες συνεκδικάστηκαν και σύμφωνα με τις οποίες ο παππούς του ανήλικου κοριτσιού που δεν είχε συμπληρώσει τα δέκα έτη, κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση, και η γιαγιά και σύζυγος του, η κόρη του και μητέρα της ανήλικης καθώς και η θεία της για άμεση συνέργεια στις πράξεις αυτές, οι οποίες φέρονται να τελέστηκαν από το 2001- 2003 (το παιδί ήταν από 5- 7 ετών τότε).

Πάντως οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα όσα τους καταλογίζονται και κάνουν λόγο για λόγους εκδίκησης που οδήγησαν τον πατέρα της ανήλικης κοπέλας να προβεί στην καταγγελία σε βάρος τους.

Πηγή: rodiaki.gr

>>> ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ … ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ !!! ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.